Reteaua Corect

Cea mai puternică „dorință” a bărbaților nu este în pat, ci în alte trei locuri

Scris de newsreporter in 14 octombrie 2022 la 11:57, in Lifestyle. 649 vizualizari Intra in discutie Taguribarbati, relatie shortlinkhttp://crct.ro/nAjh

Când vine vorba de relații, multe femei consideră că dorințele bărbaților țin doar de satisfacția fizică, însă lucrurile ar putea fi diferite, în realitate, relatează Ziare.com.

Bărbații au nevoi emoționale profunde, iar cele mai puternice ”dorințe” nu sunt cele sexuale, ci alte trei aspecte foarte importante, potrivit medium.com.

 

1. Confirmările verbale

 

Indiferent de vârsta unui bărbat, sufletul său rămâne cel al unui copil. Oricât de dur ar părea la exterior, își dorește să fie lăudat și văzut. Dacă vrei ca un bărbat să te asculte, trebuie să fii dulce, să îl lauzi și să îl apreciezi, desigur, doar dacă există motive în acest sens.

Stima de sine e foarte importantă pentru ei. Dacă este rănită constant, aceștia își pot schimba în tăcere sentimentele pentru femeie. Când muncește din greu pentru o femeie și obține rezultate, va simți satisfacție, iar un simplu compliment îl va determina să muncească și mai mult. Când femeia îl face să se simtă valoros, va fi mulțumit.

 

2. Grija

 

Fragilitatea unui bărbat va fi întotdeauna îngropată în partea cea mai adâncă a inimii sale, dar oricât de puternic ar fi, vor exista momente când este trist și vulnerabil și trebuie să fie îngrijit.

Femeia trebuie să observe și să își dea seama când apar aceste stări pentru că, de cele mai multe ori, nu le va recunoaște. În astfel de momente, grija din ochii femeii sunt cel mai bun remediu pentru bărbat. Chiar dacă nu poate rezolva problemele în locul lui, tot ce trebuie să facă este să fie acolo. Companie în tăcere, o îmbrățișare, o privire plină de compasiune, toate acestea ajută.

Uneori, când bărbații se simt ignorați și simt că nu pot să vorbească cu partenera lor, vor căuta aceste lucruri în alte locuri.

 

3. Înțelegere

 

Atât bărbații, cât și femeile, își doresc să aibă parte de înțelegere de la partener. Bărbații caută o femeie cu care să rezoneze, care să îl respecte și să îl susțină. Bărbații iubesc și prețuiesc femeile care îi ajută, îi sprijină, le oferă toleranță și compasiune.

Ziare.com

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.