Reteaua Corect

Aerosmith anulează patru concerte din cauza problemelor de sănătate ale solistului Steven Tyler

Trupa americană Aerosmith și-a anulat prestația la festivalul Santiago Rock City, programată pentru sâmbăta viitoare în capitala chiliană, și alte trei spectacole în America Latină din cauza problemelor de sănătate ale solistului Steven Tyler, a anunțat marți companie de producție, scrie Agerpres.

'Stgo Rock City anunță cu regret că, din cauza unor probleme grave de sănătate prezentate de cântărețul Steven Tyler , trupa Aerosmith a fost nevoită să-și anuleze toate concertele programate pentru acest turneu'', a declarat producătorul într-un comunicat citat de EFE.

Conform acestui comunicat, confirmat de altul transmis chiar de grup, formația a trebuit să-și anuleze concertele din Curitiba (Brazilia, 27 septembrie); Santiago (30 septembrie), Rosario (Argentina, 3 octombrie) și Monterrey (Mexic, 7 octombrie).

"Din păcate, din cauza unor probleme medicale neașteptate, solistul Steven Tyler a trebuit să solicite ajutor medical și a fost informat despre incapacitatea sa de a călători și de a performa", precizează comunicatul formației.

Tyler însuși a scris: "Pentru toată America de Sud, Brazilia, Chile, Argentina și Mexic. Îmi pare foarte rău și simt că am dezamăgit. Nu voi fi disponibil pentru a continua cu ultimele patru concerte ale acestui turneu. Am plecat înapoi în Statele Unite la recomandarea medicilor, după concertul din Sao Paulo. Vă rog nu vă faceți griji".

"Nu sunt într-o situație care să-mi pună viața în pericol, dar trebuie să mă ocup de asta acum, să mă odihnesc și să primesc tratament medical imediat, pentru a putea performa în viitor ... Promit că mă voi întoarce. Din păcate, sănătatea nu așteaptă și este ceva ce nici măcar nu am putut anticipa pentru aceste spectacole", a adăugat el.

Producătorul festivalului Santiago Rock City a subliniat că, în ciuda anulării participării formației Aerosmith, evenimentul își va menține programul pe parcursul a două zile, pe 29 și 30 septembrie, pe stadionul Monumental din capitala chiliană, unde vor performa Tyler Bryant & The Shakedown, The Who și Guns N 'Roses (sâmbătă), în timp ce duminică vor urca pe scenă Kuervos del Sur, Marky Ramone și Def Leppard.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.