Reteaua Corect

Protestul de miercuri blocheaza traficul in Capitala - VEZI RESTRICTIILE

Noi restrictii de trafic vor fi impuse pe arterele centrale ale Capitalei pe 27 octombrie, in ziua mitingului la care sunt asteptati sa participe aproximativ 80.000 de sindicalisti.

Mitingul va incepe in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00 si va fi urmat de  un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00, informeaza realitatea.net.

In Piat Victoriei, protestul se va desfasura intre linia de demarcatie a benzii II de circulatie, de pe Bd. Aviatorilor, sensul dinspre Monumentul Aviatorilor catre P-ta Romana, Sos. Kiseleff, Bd. Ion Mihalache, Bd. Lascar Catargiu, pana la scuarul de demarcare dintre cele doua sensuri de circulatie.

Astfel, doar doua benzi vor fi libere, pe sensul dinspre Piata Unirii catre Piata Victoriei, pentru a permite accesul ambulantelor si masinilor Politiei.

In zona Piata Constitutiei, protestul se va desfasura intre Bd. Unirii, de la intersectia cu Bd. Regina Maria, pana la Piata Constitutiei, Piata Constitutiei si Bd. Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunile Unite.

Masurile  de circulatie vor fi puse in aplicare in 26 octombrie, incepand cu orele 20.00, cand parcarea autovehiculelor va fi restrictionata in Piata Victoriei, Piata Constitutiei, alveolele de pe Sos. Kiseleff si de pe traseul manifestantilor, inclusiv pe Bd. Unirii si Bd. Libertatii.

Miercuri,  incepand cu ora 07.00, se va restrictiona traficul rutier, pana la ora 14.00, pe Bd. Kiseleff, de la Piata Arcului de Triumf pana la Piata Victoriei, pe Bd. Aviatorilor, de la Piata Charles de Gaulle pana la Piata Victoriei, accesul dinspre Bd. Ion Mihalache catre Piata Victoriei, precum si efectuarea virajului la stanga din Piata Victoriei catre Bd. Ion Mihalache, Calea Victoriei si Bd. Lascar Catargiu.

Traficul rutier va fi restrictionat in totalitate, intre orele 10.30 si 14.00, atat pe traseul participantilor (Bd. Lascar Catargiu - Bd. Gh. Magheru - Bd. I.C. Brătianu - Bd. Unirii), cat si pe toate arterele de circulatie care acced catre aceste bulevarde.

De asemenea, de la ora 12.00, se va restrictiona in totalitate traficul rutier, pana in jurul orei 23.00, pe Calea 13 Septembrie, de la intersectia cu Bd. Tudor Vladimirescu, pe Bd. Unirii, de la intersectia cu Bd. Regina Maria, pe Bd. Natiunile Unite, de la Piata Natiunile Unite, pe Bd. Libertatii, intre Splaiul Independentei si Rond George Cosbuc, pe Str. Izvor si pe Str. B.P. Hasdeu, de la Pod Hasdeu pana la intersectia cu Bd. Tudor Vladimirescu. Accesul riveranilor va fi permis pe Str. Uranus si pe Calea 13 Septembrie.

1.

UPDATE Peste 80.000 de oameni vor iesi in strada in ziua votarii motiunii de cenzura

Publicat in 22 octombrie 2010 la 11:56

Sindicalistii au anuntat, vineri, ca in 27 octombrie, ziua in care va fi votata motiunea de cenzura, cele cinci confederatii sindicale vor scoate in strada peste 80.000 de oameni.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.