Reteaua Corect

Ministrul Sanatatii: Vor fi acordate stimulente in sectorul medical, insa numai celor care merita

Scris de cristina.antonescu in 15 octombrie 2010 la 15:33, in Sanatate. 15 vizualizari Intra in discutie Taguriperformanta, personal medical, stimulente shortlinkhttp://crct.ro/ndA

Personalul din sistemul de sanatate va primi stimulente in functie de performante. Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a declarat, vineri, ca vor fi acordate stimulente in sanatate, insa doar pentru persoanele care se implica si au rezultate.

Cseke Attila a precizatca legislatia ofera posibilitatea acordarii de stimulente, dar acestea vor fi acordate doar pentru rezultate deosebite, informeaza realitatea.net.

"Exista o legislatie in vigoare, un articol in Legea 95, cu posibilitatea de acordare de stimulente personalului din Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si din cele judetene si Ministerul Sanatatii si autoritatile judetene de sanatate publica, inca o data, o posibilitate. Aceste stimulente s-au mai acordat, noi avem un program de reforma legislativa in domeniul medical destul de ambitios, de care o sa vorbim in saptamanile urmatoare. Daca acestea sunt atinse, putem sa discutam de acordarea de stimulente, dar pentru o categorie de personal, personalul care se implica si are rezultate. Stimulentele nu sunt o categorie de ajutor pentru toata lumea, se acorda pentru rezultate deosebite, in functie de aceste rezultate vom decide in consecinta", a spus Cseke Attila.

Cu toate acestea, ministrul a tinut sa precizeze ca perioada in care vor fi acordate aceste stimulente este, inca, nesigura.

"Nu stiu care va fi durata, sunt alte prioritati care, daca sunt atinse, aceste stimulente pot fi acordate, dar nu pentru toata lumea, pentru o anumita parte din personalul ministerului, cei care se implica si care au disponibilitatea de efort la munca. Trebuie sa existe o diferentiere intre personal", a declarat ministrul.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.