Reteaua Corect

Cea mai importanta proba in dosarul de santaj al lui Dan Diaconescu a disparut

Proba cea mai importanta in dosarul de santaj deschis pe numele lui Dan Diaconescu a disparut. Este vorba de o inregistrare ambientala facuta cu telefonul mobil, depusa ca proba-denunt in 2005 de catre omul de afaceri Paul Tardea.

Procurorul de caz, Gheorghe Bocsan, cel care l-a cercetat pe Dan Diaconescu in dosarul santajului afirma ca de la dosarul cauzei a disparut, in mod inexplicabil, pana la acest moment, o inregistrare ambientala facuta in anul 2005 de omul de afaceri Petre Paul Tardea, proba care ar fi redat santajul la care era supus acesta de Dan Diaconescu, arata rechizitoriul, citat de realitatea.net.

Inregistrarea s-ar fi facut in prezenta a trei persoane, respectiv omul de afaceri Paul Tardea, asociatul acestuia la jocul de la acea vreme Eurotombola, Sorin Micula, si Dan Diaconescu.

"Aflandu-ma in biroul meu, am fost vizitat de Dan Diaconescu, nu mai imi amintesc daca la initiativa mea sau a lui. La discutii am participat eu, Dan Diaconescu si Micula Sorin. In cursul discutiei, Dan Diaconescu a precizat ca, in schimbul sumei de 100.000 de euro, Ghezea nu va mai difuza niciun fel de chestiuni negative in legatura cu jocul Eurotombola. Nu mi-a precizat la momentul respectiv ca acei bani ar fi trebuit sa se plateasca in baza unui contract de publicitate sau sponsorizare, ori in baza unui alt tip de contract comercial. Eu si Sorin Micula i-am precizat lui Dan Diaconescu ca nu dispunem, pentru moment, de o suma atat de mare si ca, in cateva zile vom face rost de banii respectivi si il vom contacta", a povestit omul de afaceri procurorilor.

Procurorii au recurs la o serie de verificari pentru gasirea inregistrarii ambientale, dar si a telefonului mobil al lui Tardea, pe care acesta l-a cerut inapoi.

Procurorul Bocsan a precizat ca inregistrarea dialogului ambiental purtat de omul de afaceri Tardea cu ajutorul telefonului mobil al acestuia, Nokia Communicator, seria 9000, a existat si a fost inmanata de denuntator procurorului de caz Catalin Macovei.

1.

Dan Diaconescu, trimis in judecata pentru santaj

Publicat in 25 octombrie 2010 la 17:56

Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus au fost trimisi in judecata, luni de procurorii anticoruptie. Cei trei sunt acuzati de santajarea lui Ion Mot, primarul comunei aradene Zarand, cat si a omului de afaceri Paul Petru Tardea.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.