Reteaua Corect

Negocieri fara rezultate la Ministerul Muncii

Scris de Mihaela Stanciucu in 15 octombrie 2010 la 11:13, in Administratie. 190 vizualizari Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nbO

Ministrul Muncii, Ioan Botis, a chemat liderii din Administratie, vineri, la sediul Ministerului Muncii, pentru o noua runda de negocieri. Discutiile au inceput la ora 11:30 si s-au incheiat in jurul orei 16:00.

16:15 Ministrul Muncii: Luni vom continua negocierile, marti vom anunta rezultatul lor. Daca negociez inseamna ca am si abilitatile necesare pentru a modifica. Se va tine cont, in masura posibilitatilor, de nemultumirea manifestata de cadrele didactice privind coeficientul de salarizare de 1,95 al dascalilor.

13:30 Ingrid Moldoveanu, lider de sindicat la Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca, a declarat la iesirea de la discutii ca li s-a promis ca saptamana viitoare se vor debloca sumele pentru stimulentele pe lunile restante, august si septembrie. Aceasta a adaugat ca vor urma noi runde de negocieri cu ministrul Muncii in zilele de luni si marti. "Stimulentele restante vor fi date ca si pana acum, urmand ca pentru viitor sa se stabileasca alte criterii si moduri de evaluare a competentilor angajatilor din sectorul bugetar", a mai spus Ingrid Moldoveanu.

Liderii din Administratie au fost chemati, vineri, la Ministerul Muncii, pentru noi negocieri. La discutii au participat reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Invatamant "Spiru Haret", Federatiei Educatiei Nationale, Federatiei Nationale Sindicale "Alma Mater" si Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant. In cadrul intalnirii s-a discutat proiectul Legii-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice si proiectul Legii privind aplicarea in anul 2011 a Legii-cadru referitor la salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice.

Sindicalistii din invatamant spun ca Noua lege a salarizarii unice este inacceptabila, fiind mult mai proasta decat cea veche.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.