Reteaua Corect

Primarul sectorului 3 a cheltuit 35 de milioane de euro pe o fantana arteziana muzicala

Scris de O R in 20 septembrie 2010 la 14:29, in Administratie. 31 vizualizari Intra in discutie Tagurifantana arteziana, Liviu Negoita, parc titan shortlinkhttp://crct.ro/n4T0

Primaria sectorului 3, condusa de Liviu Negoita, a investit 35 de milioane de euro din bani publici pentru o fantana arteziana muzicala si amenajarea catorva alei din jurul Lacului Titan din Capitala.

Valoarea initiala a proiectului a fost de aproape 26 milioane de euro, dar pentru ca lucrarea nu putea fi predata, la trei luni dupa expirarea termenului-limita, primaria condusa de Liviu Negoita a mai alocat alte 8,6 milioane de euro. Cele 35 milioane de euro au fost atribuite firmei de constructii Delta ACM 93 SRL pentru infrumusetarea Lacului Titan si construirea unei fantani arteziene muzicale in Parcul "Al. Ioan Cuza" din Capitala, potrivit Puterea.

Din acesti bani, 8.504.045 sunt acordati, potrivit hotararii Consiliului Local pentru "realizare sistem de irigatii cu aspersoare, montare grupuri de pompare", alti 99.893. 367 de lei fiind dedicati pentru "modernizare alee pe faleza lacului, realizare Plaza Expoflora, amfiteatru fantani arteziene muzicale, zone de promenada pavate cu lemn, amenajare insule cu spatii verzi, alei, locuri de joaca si executarea de alei noi, centrul cultural, complex multifunctional pentru copii si zone cu specific traditional romanesc".

Toti banii pentru finalizarea proiectului din parcul Titan vor fi alocati din bani publici. “Activitatile de amenajare, dotare, intretinere, ecologizare (salubrizare), protectie si orice alte lucrari de investitii in conditiile legii a Lacului Titan (Al. Ioan Cuza), incadrat perimetral de parcurile Al. Ioan Cuza si Titan si a insulelor aferente se vor efectua de catre Administratia Parcurilor Sector 3. Cheltuielile aferente activitatilor se vor suporta din bugetul Directiei Parcurilor Sector 3”, se mai arata in hotarare.

Prima faza a lucrarii trebuia finalizata in 90 de zile, iar ce-a de-a doua avea termen de predare 120 de zile de la demararea lucrarilor, potrivit documentului citat. Proiectul nu a fost finalizat, iar Primaria Sectorului 3 a suplimentat bugetul pentru lucrari cu 36.194.340 de lei, printr-o rectificare bugetara din 01.09.2010.

A.C.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.