Intrebari frecvente

Despre contul tau

1. Cum imi pot crea un cont?

Intra aici, completeaza datele tale (email si parola) si confirma-ti contul prin email. Apoi vei putea folosi un singur ID pentru a te bucura de toate serviciile Corect, sa accesezi si personalizezi zeci de site-uri si servicii online, precum si sa interactionezi cu ceilalti membri ai comunitatii Corect.

2. Pot modifica ID-ul cu care ma loghez?

Nu, acest nume este unic si reprezinta modul de identificare pe intreaga platforma Corect.

3. Daca mi-am uitat parola sau username-ul ce fac?

Iti poti recupera datele contului tau accesand optiunea „Solicitati o parola noua” din pagina de autentificare CorectID sau mergand direct aici

4. CorectNews imi protejeaza datele personale?

Da, datele tale personale sunt protejate. Toate e-mailurile generate de sistemul nostru vor fi trimise la adresa de e-mail pe care ai indicat-o atunci cand ai creat contul. Adresa de e-mail nu este publica si va fi folosita doar pentru recuperarea parolei sau daca ai solicitat sa primesti informari si notificari pe e-mail. Mai multe informatii despre protejarea datelor cu caracter personal gasesti aici.

5. Cum sterg contul de utilizator?

In acest caz, ne poti trimite un email (suport@corect.com) in care sa ne soliciti desfiintarea contului si userul tau va fi sters.

Contact

1. Cum pot contacta CorectNews?

In mai multe feluri. Daca vrei sa ne dai un pont, scrie-ne la reporter@corect.com. Daca ai probleme tehnice in utilizarea serviciilor noastre, ne gasesti la suport@corect.com. Daca ai nelamuriri sau vrei sa ne scrii despre alte chestiuni, foloseste cu incredere feedback@corect.com.

2. Cum pot afla ultimele stiri?

Aboneaza-te la RSS Feed sau intra pe paginile noastre de Facebook si Twitter.

Postarea comentariilor

1. Cum pot posta comentarii pe CorectNews?

Pentru a posta comentarii la articolele de pe CorectNews, trebuie sa te loghezi cu ID-ul tau Corect.

2. Comentariile sunt moderate?

Pentru a ne putea bucura de discutii transparente si utile, CorectNews a optat pentru moderarea comentariilor de pe site-urile de stiri si bloguri. Moderarea se va face doar in cazul in care comentariul va incalca unul din principiile de baza ale respectului reciproc, drepturilor de autor sau a termenilor definiti in categoriile Termeni si conditii si Aspecte Legale.

In cazul in care comentariul tau nu va respecta termenii de mai sus, vei primi un avertisment. Nerespectarea acestuia va atrage blocarea accesului la comentarii.

3. Ce se intampla dupa ce postez un comentariu?

In general, mesajul tau va aparea imediat dupa postare. Totusi, CorectNews isi rezerva dreptul ca, in anumite situatii, sa modereze comentariile inainte de publicarea pe site.

4. De ce nu pot posta un comentariu?

In cazul in care ai primit mesajul de avertizare si nu ai tinut cont de acesta, moderatorii nostri ti-au blocat accesul la comentarii.

Daca apar erori te rugam sa ne contactezi la adresa suport@corect.com, dandu-ne cat mai multe informatii despre eroarea cu care te-ai confruntat.

5. Pot include un link in comentariul meu?

Doar in cazul in care are legatura directa cu articolul sau discutia in cauza. Orice tip de mesaj care vizeaza promovarea unor servicii, pagini web sau altor interese va fi sters.