Reteaua Corect

Peste 1.000 de joburi, pentru români, în strainatate

Scris de CorectDiaspora in 02 iunie 2011 la 00:13, in Romanii pretutindeni. 355 vizualizari Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nfVT

Peste 1.000 de români au posibilitatea să plece la muncă peste hotare. Angajatorii din domeniul hotelier din Grecia şi Cipru şi clincile din Marea Britanie caută peste 1.000 de români, a anunţat agenţie de plasare de forţă de muncă în afara ţării, Eurolife Consulting.

„Avem peste 900 de joburi sezoniere pentru personal hotelier în Grecia şi Cipru. Contractele de muncă sunt pe o perioadă de trei până la opt luni, iar cele mai multe posturi sunt disoponibile pentru ospătari, barmani, recepţioneri, bucătari şi cameriste”, a declarat Roxana Ionescu, reprezentant al Eurolife Consulting, citata de Adevarul.

Salariile pentru personalul hotelier pornesc de la 450 de euro şi pot ajunge până la 900 de euro pentru cei care au dobândit mai mult de doi ani de experienţă. Angajatorii mai oferă asigurare medicală, cazare şi masă, dar şi bonusuri pentru rezultate deosebite.

Marea Britanie are nevoie de 250 de asistenţi medicali români

Eurolife Consulting mai recrutează şi 250 asistenţi medicali generalişti pentru clinici din Marea Britanie. Preselecţia pentru ocuparea acestor posturi va avea loc în data de 24 mai la Bucureşti. Locurile de muncă sunt disponibile în clinici private sau azile de bătrâni în împrejurimile Londrei, în Devon, Bath sau Glasgow.

Pentru asistenţi salariile sunt de minimum 1.600 de lire sterline brut (peste 1.900 de euro) pentru 40 de ore lucrate săptămânal. Cei interesaţi să câştige mai mult pot face ore suplimentare şi gărzi plătite cu cel puţin 11 lire pe oră (peste 13 euro).

Peste 250.000 de români au emigrat în 2010 pentru muncă

Peste 250.000 de români şi-au găsit de lucru în afara ţării anul trecut, potrivit datelor furnizate de ANOFM şi agenţiile de plasare de forţă de muncă în străinătate, scrie realitatea.net. Aproape 140.000 de români au obţinut contracte de muncă în străinătate, în 2010, prin intermediul celor peste 500 de agenţii de plasare prezente pe platforma online Tjobs. În acelaşi timp, proape 113.000 de români au plecat la muncă în străinătate, în 2010, prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.