Reteaua Corect

Madrid: Seminarul Ligii Studenţilor Români din Străinătate

Scris de CorectDiaspora in 31 Mai 2011 la 01:00, in Romanii pretutindeni. 470 vizualizari Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nfTV

Pe 11 iunie a.c., Liga Studentilor din Strainatate, va organiza, la Madrid, un seminar cu tema dezvoltarea personală. La eveniment, vor lua parte ambasadorul României la Madrid, Maria Ligor, Miguel Fonda Ştefănescu, preşedintele Fedrom şi Marcos Luengo, preşedintele IDESIE Business School.

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), filiala Spania, organizează evenimentul cu tema “Succesul vostru, inspiraţia noastră” la Madrid, în data de 11 iunie 2011. Întâlnirea va avea loc la sediul Ambasadei României la Madrid, începând cu orele 17:00, informează LSRS printr-un comunicat de presă, citat de Adevarul de Spania.

LSRS Spania continuă seria evenimentelor tematice, începută la Barcelona în luna aprilie a acestui an, cu evenimentul de la Madrid în care tineri români, studenţi sau absolvenţi, vor putea participa la un seminar de dezvoltare personală şi inteligenţă emoţională.

Programul va începe cu un cuvânt de bun-venit al Excelenţei Sale, d-na Ambasador, Maria Ligor, urmat de o scurtă prezentare a Ligii şi a activităţilor din filiala Spania, pentru cei aflaţi pentru prima dată la un astfel de eveniment. Domnul Miguel Fonda Stefănescu, preşedintele Fedrom, cea mai mare organizaţie a românilor din Spania, va vorbi despre parcursul tânărului român în Spania. Domnul Marcos Luengo, preşedintele IDESIE Business School, va face o prezentare despre cel mai revoluţionar program de masterat din lumea afacerilor industriale – MBBE.

Întâlnirea va continua cu două poveşti de succes inspiraţionale ale tinerelor Ariadna Petri şi Andreea Brabete care vor povesti despre propria experienţă academică şi profesională în Spania.

După poveştile de succes, va urma seminarul interactiv de dezvoltare personală susţinut de Miriam Fisas, profesor de Coaching & Mentoring şi Organizational Behaviour la nivel de MBA. Licenţiată de Federaţia Internaţională de Coaching (IFC), Miriam este o foarte apreciată specialistă în leadership şi dezvoltare personală.

Evenimentul se va încheia cu oportunitatea participanţilor de a se cunoaşte şi împărtăşi impresii. Pentru a continua seria inspiraţiilor provenite de la tineri de succes români, va fi expusă spre vizionare şi o expoziţie foto realizată de  Gabriela Mihăilescu, o tânără  româncă, absolventă a ESERP Business School Barcelona. Expoziţia, cu tematică sportivă, a fost prezentată cu succes şi la Muzeul Olimpic din Barcelona.

 

Pentru mai multe detalii, cei interesaţi sunt rugaţi să o contacteze pe:

Monica Năstase
Prim-Consilier, Comunicare şi Informare, LSRS Spania
Telefon: +34 609 830 256
Email: monica.nastase@es.lsrs.ro 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.