Reteaua Corect

Liga Studentilor Romani din Strainatate in actiune

Scris de CorectDiaspora in 13 aprilie 2011 la 17:36, in Romanii pretutindeni. 619 vizualizari Intra in discutie Tagurilsrs shortlinkhttp://crct.ro/neTn

LSRS realizează un nou sondaj! Ai şi tu şansa de a îţi spune părerea. Integrează viziunea ta despre eficienţă, motivaţie şi perspective de viitor ale organizaţiei completând formularul disponibil pe Internet!

Români de elită, români ca tine continuă! Noi interviuri au fost realizate cu oameni de succes, ce reprezintă adevărate modele ale României. Rămâneţi aproape de LSRS şi România Liberă pentru a afla noi poveşti de succes.

 

La poveşti cu români de elită

LSRS a organizat în luna martie 2 întâlniri cu personalităţi ale societăţii româneşti în cadrul proiectului „La poveşti cu români de elită”. Tinerii români au avut ocazia să stea „la poveşti” cu Sandra Pralong şi Alexandru Bălăşescu (15 martie) si Marian Staş şi Georgiana Coşoveanu (28 martie). Te invităm să ne fii alături la următoarea sesiune de mentoring alături de Radu Oprea şi Alexandru Ghiţă pe data de 20 aprilie.

 

Proiecte de viitor: LSRS a organizat pe 17 martie o conferinţă de presă în cadrul căreia a prezentat principalele proiectele pe care le va desfăşura în anul 2011. Află cum poţi participa la aceste proiecte aici!

Conferinţa de presă LSRS! Pe 28 martie LSRS a organizat o conferinţă de presă în cadrul căreia a prezentat rezultatele unui sondaj privind studiul în străinătate. Scopul sondajul a fost identificarea percepţiei studenţilor plecaţi despre studii şi perspectivele întoarcerii acasa. Află mai multe aici!

Romanian International University Fair. În luna martie, reprezentanţi ai universităţilor de top din întreaga lume şi-au prezentat ofertele studenţilor români din trei mari centre universitare: Bucureşti, Timişoara şi Iaşi. Evenimentul a inclus seminarii, prezentări, workshop-uri sau sesiuni de prezentare a universităţilor.

Startup Fest! LSRS împreună cu Fundaţia Post-Privatizare a organizat pe 22 martie prima ediţie a proiectului Startup Fest. Evenimentul, dedicat studenţilor care-şi doresc propia afacere şi a inclus două seminarii pe tema antreprenoriatului suţinute de Douglas Richard (UK) şi Marius Ghenea (Ro).

 

 LSRS în lume

LSRS continuă seria recrutărilor de noi membri.

Alătură-te echipei noastre, acordă sprijinul tău colegilor tăi care vor să studieze în afara ţării. Continuăm recrutările pentru echipele noastre din: Austria, Cehia, Germania, Irlanda, Olanda, Portugalia, Slovenia şi Turcia. Aşteptăm aplicaţiile voastre!

LSRS AUSTRIA te invită să participi la seminarul “Meet the Bankers” şi să descoperi secretele managerilor români din băncile austriece. Evenimentul se va desfăşura la Ambasada României la Viena, pe 7 aprilie.

LSRS BELGIA vă propune: FameLab regional auditions in Bucharest, Cluj-Napoca and Iasi!

LSRS Germania recomandă o nouă competiţie organizată la iniţiativa unui grup de studenţi români de către Jacobs University Bremen: JacoBus Challenge 2011, o competiţie Europeană de idei de business pe tema "Education, Information and Communication" având marele premiu în valoare de 5000 Euro.

Lsrs Italia  a lansat la sfârşitul lunii martie un punct informativ la Torino cu rolul de a sprijini reţeua de networking dintre studenţii români prezenţi în peninsulă, precum şi legăturile cu realitatea socio-culturală din zonă.

Lsrs Spania a organizat conferinţa „Leadership – o condiţie a succesului” la Barcelona. Evenimentul a reunit studenţi români şi reprezentanţi ai mediului de afaceri din Barcelona şi a avut drept scop consolidarea relaţiilor româno-spaniole.

Lsrs Danemarca a sărbătorit venirea primăverii printr-un concurs de poezie sugetiv intitulat „e-Martie”. Tot în această lună colegii noştri au lansat o campanie de informare în rândul studenţilor români despre proiectele şi programele LSRS.

Lsrs Norvegia vă recomandă cărţi şi filme în limba română, la Deichmanske Biliotek, Oslo. La iniţiativa colegilor noştri a fost lansat de asemenea portalul WorldWide Student Events, portal ce informează tinerii români de pretutindeni despre oportunităţile pe care le au în întreaga lume. Află mai multe aici!

Lsrs SUA

 Pe parcursul anului universitar 2010-2011, Kennesaw State University, Atlanta, sărbătoreşte "Anul României". Cu această ocazie, în luna martie, Raluca Viman-Miller, Prim-Consilier Relaţii Externe LSRS SUA, a fost invitată să ţină o prelegere despre "Romanian politics: Past, Present, and Future".  

LSRS vă invită în Clubul românilor de pretutindeni: România din diaspora.

Interviu LSRSContinuăm şi în luna martie seria interviurilor cu voluntarii echipei LSRS. Te invităm de această dată să o cunoşti pe Ema Stoian, coordonator al filialei LSRS China, care este studentă la master în cadrul Beijing Film Academy. 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.