Reteaua Corect

Camera de comert britanico-romana castiga premiul Cobcoe pentru responsabilitate sociala corporativa

La ceremonia anuala a COBCOE( Consiliul Camerelor de Comert Britanice din Europa) care s-a desfasurat la Londra in data de 5 aprilie 2011 BRCC a castigat " Premiul Pentru Responsabilitate Sociala Corporativa", informeaza ziarul românesc din Marea Britanie «Român în UK»

Trofeul deosebit vine in recunoasterea initiativelor variate ale camerei care au avut ca scop cresterea constiintei in materie de problematici si reusite in afaceri, domeniul social si cultura. BRCC a pus la dispozitia membrilor societatilor non profit o platforma prin intermediul careia acestia au avut acces la consultanta legala si fiscala din partea membrilor de vaza ai camerei.(English version)

De asemenea societatile de caritate si fundatiile membre ale BRCC au fost calauzite de camera pentru a participa activ si a sustine evenimente si proiecte menite sa incurajeze membrii de afaceri ai BRCC in sustinerea sectorului voluntar. 
Anne-Marie Martin, CEO-ul Camerei de Comert Britanico-Romane a declarat cu aceasta deosebita ocazie: " O parte a misiunii BRCC este de a promova relatii sociale si culturale bilaterale iar Camera a incurajat constant membrii sai sa sustina munca institutiilor filantropice anglo-romane, sa dezvolte si sa implementeze politici de practica responsabila in afaceri. Membrii bordului de conducere al BRCC si personalul acesteia s-au angajat in mod activ in munca organizatiilor non-profit si de aceea suntem incantati  de reusita castigarii acestui premiu important care vine in recunoasterea meritelor Camerei in acest domeniu. "
In luna mai 2010 Fundatia Printesa Margareta a Romaniei a initiat si organizat impreuna cu KMPG Romania un eveniment de responsabilitate sociala corporativa alaturi de comunitatea de afaceri. BRCC a asistat la incurajarea transferului de know how britanic in practicile de afaceri cu responsabilitate sociala catre comunitatea de afaceri din Romania. Evenimentul organizat si gazduit de catre KMPG in Bucuresti de inalt profil a fost o urmare a proiectului "Business Leaders for Corporate Responsibility" lansat in urma cu un an la Londra de catre Fundatia Printesa Margareta a Romaniei si Fundatiile Printului din UK. 
Ca urmare a patronajului de doi ani a Conferintei Studentilor, Profesorilor si Cercetatorilor Romani din UK BRCC a initiat si lansat schema pilot de schimb de experienta BRCC in cadrul conferintei din luna octombrie a anului 2010. Scopul proiectului este de a  crea o platforma pentru studentii romani din invatamantul superior britanic prin intermediul careia acestia sa castige o experienta profesionala cruciala prin companiile care sunt membre ale BRCC. In cadrul acestei scheme companiile membre BRCC au acces la o viitoare forta de munca talentata. 
Concursul anual de fotografie al BRCC care expune talente culturale ale Romaniei, organizat in parteneriat cu Pointmax a devenit elementul principal al programului anual de proiecte de responsabilitate sociala corporativa al BRCC. Concursul anului 2010, numit Romania si Artele, sustinut de membrii cheie a expus contributia vasta a Romaniei si a romanilor la artele vizuale si a artelor frumoase. El a venit ca urmare la primul concurs lansat in anul 2008 la marcarea a zece ani de existenta a camerei a carui tema a fost prezentarea aspectelor pozitive ale vietii contemporane din Romania si a editiei din anul 2009 intitulata " Comorile Ascunse ale Romaniei". An de an acest concurs a crescut ca imagine si forta atat prin sustinerea sponsorilor cat si prin marirea numarului de participanti 
Concursul anului 2011 " Romania- Design si Inovatie" a fost lansat saptamana trecuta iar deschiderea expozitiei va avea loc la data de 1 iunie. Expozitia va fi deschisa pana la sfrasitul lunii iunie castigatorii urmand sa fie desemnati in cadrul evenimentului de gala traditional " British days in Romania".
Premiul obtinut de BRCC anul acesta este al treilea premiu castigat de camera in cadrul concursului COBCOE Chamber of The Year Awards:  
Premiul pentru Dezvoltarea membrilor 2007 
Premiul Camera de Comert bilaterala a anului 2009 
Premiul pentru Responsabilitate Sociala Corporativa 2011 
Echipa BRCC formata din  Brian Davies, presedinte, Ray Breden vicepresedinte si presedinte ales, Marina Sturdza vicepresedinte, Anne-Marie Martin, CEO, Agata Stefan, manager in Romania, Nicole Ion, Manager de Marketing si PR al filialei din UK, Sandra Gadea, manager de servicii pentru membri au fost cu totii la Londra pentru a primi acest premiu. La eveniment au fost de asemenea prezenti mai multi membri ai BRCC si excelenta sa ambasadorul Romaniei la Londra, dr. Ion Jinga. 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.