Reteaua Corect

Spania: A venit din România să se răzbune pe nevastă

Scris de CorectDiaspora in 01 august 2011 la 17:25, in Fapt divers. 2366 vizualizari Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/ngbY

Un bărbat de 65 de ani din România a călătorit trei zile pe autocar, până în Sevilla, cu intenţia de a-şi ucide fosta soţie, care îl părăsise şi plecase în Spania. Fiica acestuia a reuşit să scape din locuinţă şi să informeze Poliţia, despre agresiunea asupra mamei sale. Românul are acum interdicţie de a se mai apropia de familia sa.

Garda Civilă a arestat, în Sevilla, un bărbat de naţionalitate română pentru infracţiunea de violenţă conjugală, după ce fiica acestuia a reuşit să scape din locuinţă şi să alerteze Poliţia la telefon despre agresiunea asupra mamei sale, scrie ABC de Sevilla, citat de Adevarul de Spania.

Potrivit unui comunicat al Gărzii Civile, arestatul a călătorit cu autocarul, din România până la Sevilla, cu singura intenţie de a-şi ucide fosta soţie, au declarat copiii cuplului şi unii martori.

Fiica celor doi a reuşit să scape din încăpere şi a avertizat, prin telefon, Garda Civilă, care, la sosirea la faţa locului, au găsit-o pe tânără în faţa blocului, aceasta povestindu-le că tatăl său încearcă să o omoare pe mama sa.

Bărbatul, care era despărţit de partenera sa, a călătorit din România timp de trei zile pe autocar şi a ajuns la locuinţa fostei neveste, în care trăia aceasta, împreună cu copiii cuplului, începând să o lovească pe femeie cu pumnii şi picioarele, cu intenţia clară de a o ucide, a relatat fiica.

După ce i-a avertizat pe poliţişti, aceştia au intrat în locuinţă, unde au găsit-o pe femeie ascunsă în baie, cu multiple leziuni, transportând-o de urgenţă la un spital, unde a primit asistenţă medicală.

Bărbatul arestat, F.E., de 65 de ani şi naţionalitate română, a fost dat pe mâna judecătorilor, care au dictat un ordin de interdicţie şi l-au trimis în arest pe agresor.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.