Reteaua Corect

Românii din Canada organizeaza campionate de fotbal si table

Scris de CorectDiaspora in 30 aprilie 2011 la 01:12, in Fapt divers. 228 vizualizari Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nfk3

Asociatia românilor din Canada în cooperare cu publicatia canadiana de limba româna «ZigZag » organizeaza în urmatoarele saptamâni un campionat de fotbal, între echipele de amatori românesti si un campionat de table. Din fericire pentru organizatori, numerosi sponsori au raspuns la apelul organizatorilor, astfel încât câstigatorii vor primi frumoase premii. « Pe lânga rolul ludic, manifestarile pastreaza coeziunea comunitatii românesti », declara Ioan Suciu, redactorul sef al «ZigZag ».

Campionatul de table si de « duble »

 
Cine vrea sa-i infrunte pe cei mai buni jucatori de table din comunitate mai are doar citeva zile sa se inscrie la campionatul organizat de publicatia ZigZag Roman-Canadian. Modalitatea este foarte simpla: se trimite un e-mail la zigzagjournal@yahoo.ca cu mentiunea ''Pentru concursul de table''.

Printre cei care si-au confirmat prezenta la competitia de simbata, 30 aprilie, la Centrul comunitar « Côte-des-Neiges »( sala 601), din Montreal, incepind cu ora 10.00, se numara campionul si vicecampionul ultimei editii, precum si detinatorul recordului de cele mai multe duble consecutive, asa încât lupta pentru suprematie în comunitate se anunta apriga.
Cistigatorii se vor putea mândri, în afara diplomelor oferite de organizatori, si cu premiile puse la dispozitie de sponsori.
Ocupantul Locului I va primi 200$, Locul II - 100 $, Locul III - 50 $.
Insa premiile nu se termina aici. Vor mai fi oferite doua abonamente gratuite (unul pentru 3 luni, celalalt pentru 1 luna) si echipamentul necesar pentru receptionarea a peste 25 de canale de televiziune romanesti, un card-cadou de 150 $ valabil la magazinul Transilvania, trimiterea gratuita a unui colet de 40 lb oriunde in România, o consultatie gratuita la avocat (valoare nominala de 175 $).

Dupa cum se observa, mesajele noastre adresate sponsorilor nu au ramas fara ecou. Pina in prezent, si-au anuntat sustinerea financiara Magazinul alimentar « Transilvania », firma de investitii « PWM Capital », firma « Dracula » - companie de instalare si supraveghere de sisteme de securitate, magazinul alimentar « Fairmount », « World Line Cargo » - companie de transport pachete in România, firma  imobiliara « Century21 », firma de credit ipotecar rezidential « TD Canada Trust », firma imobiliara « Remax-Pletine », firma de avocatura « Serban Tismanariu », magazinul alimentar « Balkani », « Nobel » - companie de montari/renovari acoperisuri si ferestre.
Amatorii sunt asteptati la concurs impreuna cu familia, prietenii, cunoscutii (pentru galerie, daca nu s-au inscris in competitie) si, cel mai important, cei interesati sunt invitati de organizatori sa nu-si uite acasa buna dispozitie, inspiratia si norocul la zaruri!

Fotbal de la A la... ZigZag Roman-Canadian

Turneul de fotbal dotat cu cupa « ZigZag Roman – Canadian », editia 2011, se apropie, astfel ca oragnizatorii prezinta programarea partidelor din cele doua zile de desfasurare a competitiei (21 si 28 mai, in ambele zile cu incepere de la ora 09.00). Cele 10 echipe înscrise sunt împartite în 2 grupe:
Grupa A: « Transilvania I »(cistigatoarea editiei anterioare, echipa antrenata de Ioan Suciu, organizatorul competitiei), « România », « Real Lasalle », « Carpatica » si « Dracula ».
Grupa B: « Dacia » (finalista editiei precedente), « Interclub Laval », « Victoria » si « Oltenia ».
Meciurile se vor desfasura pe doua terenuri acoperite cu gazon artificial, la complexul sportiv Evanghelista din Montreal.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.