De ce vrei un ID

Corect.com va fi cel mai complex portal din Romania, o marca sub care isi desfasoara deja activitatea un ansamblu de publicatii si servicii digitale. Iar oferta noastra pentru utilizatori este in continua crestere.

Corect ID este o platforma de management a identitatii online care permite logarea cu acelasi user (nume de utilizator) si aceeasi parola in intreaga retea Corect.com, cat si, in viitor, pe site-urile partenere.

Procesul de creare a unui cont (ID) este foarte simplu si necesita foarte putine informatii (email si parola). Cu cat introduci mai multe date in profilul tau, cu atat ne ajuti sa iti oferim informatii si servicii de mai mare interes pentru tine.

Ca utilizator inregistrat, poti sa participi la discutiile pornite pe marginea articolelor noastre si poti sa accesezi CorectBooks pentru a-ti achizitiona cartile preferate in format digital. De asemenea, poti sa te abonezi sa primesti prin e-mail cele mai noi stiri oferite in zona CorectNews.

In curand, vei putea cu un singur log-in sa accezi si personalizezi zeci de site-uri si servicii ; concret, vei putea sa iti creezi un mix personalizat de stiri filtrate dupa criteriile tale de relevanta: zona geografica, domenii de interes etc.

Orice utilizator care are cont in reteaua Corect va avea posibilitatea sa-si creeze propriul blog pe platforma noastra si sa urmareasca, in portalul personalizat, ultimele articole aparute si blogurile de interes.

Un ID iti va da acces si la MyCorect, un spatiu unde iti vei putea crea si customiza un portal personal in functie de preferintele si interesele tale, cu widget-uri de mai multe tipuri:

  • RSS;
  • widget-uri specifice pentru fiecare site Corect (articole favorite, CorectNews sau oricare dintre categoriile CorectNews);
  • CorectBlog – widget utilitar unde se pot urmari ultimele articole postate, dar si moderarea de comentarii si crearea de articole pe blogul propriu din CorectBlog direct in MyCorect;
  • prognoza meteo;
  • cursul valutar, care include si un convertor;
  • CorectFriends, care permite integrarea cu retele sociale precum Facebook, Twitter si postarea de update-uri direct din MyCorect;
  • posibilitatea de a customiza pagina de MyCorect prin temele puse la dispozitie.

Datele personale pe care ni le incredintezi sunt protejate de sistem. VBB nu va face niciodata publica adresa de e-mail a utilizatorilor si nu o va dezvalui niciunei terte parti. Vezi detalii in sectiunea Confidentialitate.

Click aici daca vrei sa completezi acum formularul de inregistrare.