Ce inseamna CorectNews

CorectNews pentru utilizatori

CorectNews este locul in care gasesti cele mai noi si relevante stiri din tara si din lume. Abordam informatiile din mai multe perspective, nu avem parti pri-uri politice si iti oferim mereu stiri de calitate, evenimente Live si Breaking News. Urmareste-ne si vei redescoperi placerea accesului rapid si usor la toate fatetele aceleiasi informatii.

CorectNews uneste sub aceeasi umbrela sapte „ziare” diferite a caror arie va acoperi intreaga plaja a informatiilor. Astfel, vei putea parcurge stirile din sectiunile Politics, Business, Social, Arts, IT, Sports sau Lifestyle, ori stirile de top de pe homepage-ul CorectNews.

Totodata, in fiecare dimineata poti rasfoi Revista Presei structurata pe domenii. Aceasta cuprinde cele mai importante si dezbatute intamplari ale zilei anterioare, vazute din prisma tuturor publicatiilor care au abordat temele respective.

Mai mult, iti vom oferi, in curand, posibilitatea personalizarii si filtrarii informatiilor. De exemplu, daca esti din Cluj, prin simpla selectare a functiei de Customizare Locala, vei putea citi doar stirile din regiunea ta. Desigur, vei putea bifa oricate zone doresti, pentru a avea acces la toate informatiile de interes.

Pentru a fi conectat la cele mai fierbinti stiri, te poti abona la Newsletter-ul nostru, la RSS Feed, crea un cont CorectID si comenta orice articol. De asemenea, te asteptam pe paginile noastre de Facebook si Twitter pentru a dezbate cele mai recente evenimente.

Daca vrei sa ne impartasesti opinia ta, te invitam sa ne contactezi prin e-mail la feedback@corect.com. Daca ai vreo nelamurire sau intampini probleme, scrie-ne la suport@corect.com.

Pentru ca vrem sa fim transparenti fata de tine si corecti in activitatea noastra, iti spunem ca in activitatea jurnalistica ne ghidam dupa un set de reguli clare.

CorectNews pentru afiliati

Portalul Corect.com este o platforma dezvoltata si pentru crearea unei comunitati de site-uri si bloguri.

Un site afiliat Corect.com beneficiaza de avantajul expunerii superioare a materialelor postate prin intermediul CorectNews si, in viitor, de posibilitatea de monetizare prin integrarea in sistemul de publicitate Corect.com.

Odata ce esti afiliat, articolele postate de tine pe propriul site pot fi citate, cu trimitere, in paginile de stiri ale sectiunilor CorectNews si chiar promovate pe prima pagina.

In acest moment, urmatoarele site-uri sunt afiliate:

Daca vrei sa fie si siteul sau blogul tau in aceasta lista, scrie-ne un e-mail la suport@corect.com. Modelul de contract poate fi gasit aici.

Partenerii nostri trebuie sa stie ca in activitatea jurnalistica si comportamentul redactiei folosim reguli transparente.

CorectNews pentru publicitari

Corect.com este cel mai complex portal din Romania, o marca sub care isi desfasoara activitatea un ansamblu de publicatii si servicii digitale, care iti va da posibilitatea de a te conecta eficient cu clientii actuali sau potentiali.

Gratie unor tehnologii de targetare inovatoare, aici vei putea atinge intr-un mod relevant un public cu adevarat interesat de produsele sau serviciile tale, folosind spatii publicitare premium si exclusive.

Folosind o platforma unica - MyCorect si CorectID - portalul le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a-si customiza continutul pe care il primesc prin CorectNews pe baza unor criterii geografice sau conform cu preferintele si interesele lor. Acest lucru ofera posibilitati de targetare superioara, de comunicare a bunurilor si/sau serviciilor din aria relevanta de interes.

Acum iti oferim posibilitatea de afiliere cu cel mai complex ansamblu de site-uri de stiri, unde iti poti expune ofertele in conditii deosebite.

Pentru mai multe detalii despre posibilitatile de colaborare, iti stam la dispozitie la publicitate@corect.com.

Publicitatea si activitatea jurnalistica nu se suprapun. Avem un ansamblu de norme jurnalistice pe care il respectam.