Reteaua Corect

/citynews.ro

Google primeste o lovitura devastatoare

09:22 / 28 iunie /  Intra in discutie

Comisia Europeană (CE) a amendat Google cu 2,42 miliarde de euro (2,7 miliarde de dolari) pentru abuz de poziție dominantă și promovarea propriului serviciu de cumpărături în defavoarea concurenței, se arată într-un comunicat de presă al forului comunitar, scrie Radu Tudor pe blog.

Citeste mai mult »
27 iunie 2017

Aurul s-a ieftinit luni din cauza unui volum uriaş tranzacţionat, cel mai probabil, din greşeală

27 iunie 10:28 Publicat in Burse Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nr46
/jurnal.md

Preţul aurului a scăzut luni, la deschiderea şedinţei de tranzacţionare de la Londra, după ce un volum foarte mare a fost tranzacţionat pe piaţa livrărilor la termen din New York, despre care traderii susţin că a fost, probabil, rezultatul unei erori sau a unei comenzi greşite, scrie Bloomberg, potrivit Mediafax.

Citeste mai departe »

Germania: Încrederea în economie a atins cel mai ridicat nivel din 1991

/economica.net

Încrederea companiilor germane în economie a înregistrat o creștere record în iunie, ceea ce sugerează că directorii companiilor din cea mai mare economie europeană nu sunt îngrijorați de amenințarea creșterii protecționismului, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Citeste mai departe »

Comisia Europeană anunță norme mai stricte pentru combaterea spălării banilor și a evaziunii fiscale

/cronicaromana.net

Comisia Europeană a anunțat că luni a intrat în vigoare cea de-a patra directivă privind combaterea evaziunii fiscale și a spălării banilor, document care înăsprește normele actuale și va permite combaterea cu mai multă eficacitate a spălării banilor și a finanțării terorismului, se arată într-un comunicat al forului comunitar, potrivit Agerpres.

Citeste mai departe »

Fondul Proprietatea solicită președintelui să nu promulge Legea porturilor

27 iunie 10:20 Publicat in Business Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nr43
/news.ro

Legea porturilor încalcă principii precum libertatea economică, economia de piață liberă, libertatea comerțului, concurența loială, nediscriminarea și realizarea justiției în instanțele judecătorești, iar în acest sens Fondul Proprietatea a transmis președintelui Klaus Iohannis o scrisoare în care îi solicită să nu promulge legea, respectiv să o trimită la reexaminare, informează Agerpres.

Citeste mai departe »

MFP: Deficit bugetar de 2,2 miliarde lei, respectiv 0,27% din PIB după primele 5 luni

27 iunie 10:17 Publicat in Business Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nr42
/capital.ro

Execuția bugetului general consolidat pe primele cinci luni ale anului 2017 s-a încheiat cu un deficit de 2,2 miliarde lei, respectiv 0,27% din PIB, față de deficitul de 0,8 miliarde lei, respectiv 0,1% din PIB, înregistrat la aceeași perioadă a anului 2016, informează Ministerul Finanțelor Publice, potrivit Agerpres.

Citeste mai departe »
26 iunie 2017

Cei mai mari exportatori de vehicule cu motor din lume în 2016

/businessmagazin.ro

Uniunea Europeană a fost cel mai mare exportator de vehicule cu motor din lume (către ţări din afara Uniunii Europene), exporturile totale valorând 192 de miliarde de euro, urmată de Japonia (127 de miliarde de euro) şi Statele Unite (109 miliarde de euro) în 2016, potrivit unui raport Eurostat, scrie Mediafax.

Citeste mai departe »

Băncile, îngrijorate din cauza unei directive a Uniunii Europene

/zf.ro

De la 1 septembrie, băncile ar putea fi obligate să elimine comisionul la retragerea banilor de la bancomat, potrivit unei directive a Uniunii Europene. Dacă propunerea trece de plenul Parlamentului și proiectul de lege va fi votat, clienţii băncilor ar putea să retragă numerar de la orice bancomat, fără comision, informează B1 TV, potrivit Cotidianul.ro.

Citeste mai departe »

Milioane de tone de țiței transferat de KMGI prin Terminalul Maritim de la Marea Neagră

26 iunie 10:03 Publicat in Business Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nr3z
/focus-energetic.ro

Volumul de țiței transferat de către KMG International prin terminalul offshore operat în Marea Neagră a ajuns în prima jumătate a anului 2017 la peste 32 milioane de tone, de la punerea sa in functiune in 2009. Lucrarile de constructie ale terminalului aflat la 8,8 kilomentri in largul Marii Negre au inceput in 2007, investitia totala ridicandu-se la peste 100 milioane USD, scrie Stiripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Vasilescu: Militarii vor avea o creștere a salariilor cu 15% de la 1 iulie

26 iunie 09:55 Publicat in Business Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nr3y
/cronicaromana.net

Militarii și personalul contractual din Ministerul Apărării Naționale vor avea o creștere a salariilor cu 15% de la 1 iulie, iar punctul de pensie va fi majorat la 1.000 de lei, a anunțat, duminică, la România TV, ministrul interimar al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, potrivit Agerpres.

Citeste mai departe »

Uite Lido, nu e Lido: o scamatorie marca Alexander Adamescu

26 iunie 07:54 Publicat in Business Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nr3m
/ocaziituristice.ro

Conform Guiness Book, cea mai mare dispariție din istorie a fost creată de iluzionistul David Copperfield, pe 8 aprilie 1983, când a făcut să dispară, iar apoi să reapară Statuia Libertății din New York, scrie Bugetul.ro.

Citeste mai departe »
Cristian Hostiuc

Cum a ajuns România o ţară plină de premieri care ştiu şi sunt gata să conducă

26 iunie 07:33 Publicat in Business Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nr3j

Sorin Grindeanu, premierul PSD dat jos din fruntea Guvernului prin moţiune de cenzură de către PSD, o premieră în politică, a declarat că Liviu Dragnea, şeful PSD, s-a rugat de el la începutul anului să accepte funcţia de premier, după ce preşedintele Iohannis a respins prima propunere, exotică, cu Sevil Shhaideh.

Citeste mai departe »
24 iunie 2017

Prețul energiei electrice pentru consumatorii casnici va crește cu până la 8% de la 1 iulie

24 iunie 10:29 Publicat in Business Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nr34
/turdanews.net

Prețul energiei electrice pentru consumatorii casnici va crește cu până la 8% de la 1 iulie, potrivit deciziei de joi a Comitetului de reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), au declarat reprezentanții instituției, potrivit Agerpres.

Citeste mai departe »

Companiile IT vor beneficia, de la 1 iulie, de facilități fiscale

24 iunie 10:26 Publicat in Companii Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nr33
/telegrafonline.ro

Companiile IT cu vechime, care nu fac parte din categoria Start-Up, vor beneficia de facilități fiscale de la 1 iulie 2017, chiar dacă nu realizează un produs final software, însă trebuie să justifice realizarea unor venituri de 10.000 de euro/programator/an, a declarat, vineri, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Augustin Jianu, potrivit Agerpres.

Citeste mai departe »

România a redevenit grânarul Europei

24 iunie 09:55 Publicat in Business Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nr2Y
/businessmagazin.ro

România pare să-şi fi recâştigat renumele de „grânarul Europei”. România a devenit principalul exportator de cereale din Uniunea Europeană, la finalul lunii mai, potrivit Comisiei Europene. Meritul principal nu e însă al autorităţilor, ci al micilor agricultori, care şi-au dat seama că împreună sunt mai puternici, scrie Stiripesurse.ro.

Citeste mai departe »
23 iunie 2017

Veste INCREDIBILĂ pentru românii care nu-şi mai pot plăti ratele la casă

23 iunie 10:02 Publicat in Business Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nr2C
/economica.net

Veşti incredibile pentru românii care nu-şi mai pot permite plata ratelor la casă! Astăzi, pe 23 iunie, intră în vigoare legea nr 143/2017, care modifică legea locuinţei. Noul act normativ stipulează că persoanele care sunt evacuate din casele lor pentru că nu-şi mai pot plăti ratele la credit, pot rămâne în ele şi vor plăti chirie la stat, plătind o chirie de maximum 10% din venituri, scrie ECONOMICA.NET, conform Stiripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Cele mai valoroase branduri din lume. Cine este numărul 1 în Europa

/bzibrasov.ro

Google, Apple si Microsoft sunt cele mai valoroase branduri din lume. SAP, companie care oferă soluţii de software, ocupă locul 1 în Europa, arată raportul 2017 BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brands, cu o valoare de 45,194 miliarde de dolari, scrie Mediafax.

Citeste mai departe »

Boeing întrece Airbus, ca valoare a comenzilor pentru avioane

/capital.ro

Boeing a primit comenzi pentru 420 de avioane care valorează 58 de miliarde de dolari, în timp ce Airbus a înregistrat comenzi pentru 229 de aeronave, pentru preţul de 25 de miliarde de dolari, în cadrul Paris Air Show, potrivit Bloomberg, scrie Mediafax.

Citeste mai departe »

Studiu: 93% dintre cumpărătorii online achiziționează haine cel puțin odată pe lună

23 iunie 09:47 Publicat in Business Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nr2z
/obiectiv.info

Un procent de 93% dintre cumpărătorii online își achiziționează articole vestimentare cel puțin odată pe lună, iar pantofii sunt articolul preferat, potrivit unui studiu de profil, scrie Agerpres.

Citeste mai departe »

Tudorache (Ministerul Energiei): Strategia Energetică a României ar putea deveni lege

23 iunie 09:43 Publicat in Business Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nr2y
/economica.net

Strategia Energetică a României se află, în acest moment, în avizare la Ministerul Mediului, iar pentru perioada următoare avem în plan să ridicăm acest document la rang de lege pentru a crea stabilitate și predictibilitate în domeniu, a declarat, joi, în cadrul unei dezbateri de specialitate, Robert Iulian Tudorache, secretar de stat în Ministerul Energiei și președintele Consiliului de Administrație al Nuclearelectrica, potrivit Agerpres.

Citeste mai departe »

MFP: Rezerva în valută este de 6,3 miliarde de euro

23 iunie 09:40 Publicat in Business Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nr2x
/capital.ro

Rezerva în valută a Ministerului Finanțelor Publice (MFP) este de circa 6,3 miliarde euro și este pusă la dispoziția Trezoreriei Statului în scop prudențial, pentru a limita riscul de refinanțare, se arată într-un comunicat al instituției, conform Agerpres.

Citeste mai departe »

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.