Reteaua Corect

WSJ: Armata de roboţi a UiPath începe să atace şi activităţi mai complexe

Scris de newsreporter in 13 decembrie 2019 la 11:23, in Business. 438 vizualizari Intra in discutie Taguriactivităţi complexe, roboti, UiPath, WSJ shortlinkhttp://crct.ro/nvp6

Combinând automatizarea pro­ce­selor repetitive de către roboţii software cu capacităţile de învăţare a maşinilor, pro­ducătorii de programe software dezvoltă acum roboţi care pot prelua de la oameni activităţi mai complexe, dintre care unele necesită chiar un anume grad de „înţelegere“ a pro­blemei, scrie publicaţia americană Wall Street Journal despre noile proiecte derulate de UiPath, cel mai mare start-up de IT fondat în România, şi rivalii săi, scrie Ziarul Financiar.

WSJ notează că „start-up-ul new-yorkez UiPath“ dezvoltă un robot soft­ware AI care poate verifica semnă­turile pentru cecurile depuse în bancomate (facilitate uzuală în sistemul ban­car american - n. red.). „Verificarea unei semnături îi ia două secunde unui om“, a spus Daniel Dines, CEO şi cofon­dator al UiPath. Dar dacă o bancă vrea să automatizeze întregul proces bancar, a adăugat el, „verificarea autenticităţii semnăturii este singurul element care lipseşte din proces.“ Spre deosebire de multe tranzacţii electro­nice-bancare instant, cum ar fi plă­ţile sau transferuri mobile, cecurile depuse în bancomate de clienţi trebuie să fie verificate manual.

„Problema este că semnăturile legitime - pentru verificări, contracte sau alte documente - tind să varieze în moduri dificil de recunoscut şi clarificat pentru sistemele automatizate“, a spus Dines. Prin învăţarea automată, roboţii care repetă continuu sarcina pot fi instruiţi să nu ţină cont de aceste dife­renţe minore, fără a pierde capa­citatea de a semnaliza cazuri suspecte. La primele teste aceşti roboţi antrenaţi de UiPath au avut o rată de succes de 80%, unde verificările au fost realizate cu certitudine absolută. Pentru restul de 20%, roboţii au fost mai puţin „siguri pe ei“ şi au trimis verificările către oameni.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.