Reteaua Corect

Sute de angajați Twitter amenință cu demisia

Scris de newsreporter in 18 noiembrie 2022 la 12:06, in Business. 432 vizualizari Intra in discutie Taguriangajati, demisie, elon musk, Twitter shortlinkhttp://crct.ro/nAtB

Se va prăbuși Twitter? Nu ar fi exclus! Elon Musk a dat un ultimatum angajaților, spunând că ar trebui să rămână doar cei care sunt deciși să ia parte la o „resetare culturală” a aplicației și la construirea unui nou Twitter, în care să se muncească mult mai mult. Presa americană a scris că sute de angajați au anunțat că vor pleca, scrie HotNews.

Publicația The Verge scrie că înainte ca ultimatumul să expire, la ora locală 17, joi (24 ora României), Twitter mai avea 2.900 de angajați, față de 7.500 câți erau înainte ca Musk să ia deciziile radicale din ultimele săptămâni.

În aceste condiții, mulți angajați discutau pe forumurile interne despre faptul că Twitter este în mare criză și s-ar putea destrăma, dat fiind că au rămas așa de puțini oameni la o companie cu multe departamente și cu o bază de useri de peste 200 de milioane.

Angajații au invocat stilul de conducere al lui Elon Musk, alții au spus că este incredibil cât de repede s-a degradat o companie în care atmosfera era minunată. Supărarea generală este și fiindcă Musk este schimbător în ceea ce spune și are un stil atât de diferit de cei care au condus Twitter.

Și-au anunțat demisia și câțiva oameni din echipa numită „Command Center” care este însărcinată cu rezolvarea problemelor interne și a conflictelor ce apar. S-au împuținat și cei din departamentul care gestionează API-urile pentru dezvoltatori.

New York Times scrie că Elon Musk și oamenii lui s-au întâlnit miercuri cu mai mulți angajați considerați esențiali în companie, pentru a-i convinge să rămână. Pentru că așa de mulți oameni au plecat în doar câteva săptămâni se poate pune problema unui colaps operațional al Twitter, fiindcă multe echipe au fost „decimate” de plecări.

Musk a adus și oameni de la Tesla, însă evident că aceștia nu aveau cum să „intre în pâine” într-un domeniu cu totul nou.

Nu a ajutat în toată situația nici unul dintre tweet-urile puse de Musk joi seara: „cei mai buni oameni vor rămâne, deci nu sunt super-îngrijorat”.

HotNews

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.