Reteaua Corect

SOTUL LUI NANCY PELOSI RISCA PUSCARIA DUPA MODELUL SRS

Scris de newsreporter in 17 iulie 2022 la 08:57, in Business. 224 vizualizari Intra in discutie TaguriNancy Pelosi, SRS shortlinkhttp://crct.ro/nzSo

Soțul președintelui Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a achiziționat opțiuni pentru acțiuni de până la 5 milioane de dolari la o companie de cipuri de computer exact înaintea unui vot crucial în congres, care ar oferi miliarde de dolari în subvenții de stat acelei firme, pentru a stimula industria producției de cipuri, relatează New York Post. Paul Pelosi a achiziționat pe 17 iunie 20.000 de opțiuni de acțiuni (care garantează dreptul, dar nu și obligația de a cumpăra efectiv acțiunile. Astfel că dacă congresmenii nu alocă subvenția, Pelosi poate renunța la cumpărarea de acțiuni) ale Nvidia, o companie de top de semiconductori, în valoare de pînă la 5 milioane de dolari, informează Daily Caller , citînd rapoartele dezvăluite de către președintele Camerei, scrie inpolitics.

Senatorii se așteaptă să se întrunească marți pentru a vota un proiect de lege prin care să aloce 52 de miliarde de dolari pentru a stimula producția internă de semiconductori și a acorda credite fiscale pentru producție. Ceea ce, evident, va duce la creșterea explozivă a valorii acțiunilor companiei și un profit pe măsură deținătorilor de acțiuni.

„Cu siguranță se conturează posibilitatea ca Paul Pelosi să fi avut acces la unele informații legislative privilegiate”, a declarat Craig Holman, un lobbyist pentru afaceri guvernamentale al think tank-ului de stânga Public Citizen, pentru Daily Caller News Foundation. Atât democrații, cât și republicanii i-au acuzat pe președintele Camerei Camerei, Nancy Pelosi, și pe soțul ei, Paul, de tranzacții privilegiate, mai scrie NYP.
Biroul lui Pelosi nu a răspuns pînă acum solicitărilor de comentarii.

De menționat că pentru o poveste similară, tranzacții bursiere avantajoase pe baza unor informații ilegale din interior, senatorul PNL Sorin Roșca Stănescu a fost condamnat acum cîțiva ani la închisoare cu executare în celebrul dosar Rompetrol.

 

inpolitics

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.