Reteaua Corect

Se pregătesc bogaţii pentru ceva urât?

Scris de newsreporter in 12 martie 2018 la 10:21, in Business. 90 vizualizari Intra in discutie Taguriamerica, bogati, bunkere, constructii, Gary Lynch, miliardari shortlinkhttp://crct.ro/nsnb

După o creştere economică explozivă în 2017, ceva neliniştitor îşi face apariţia: miliardarii din toată America îşi construiesc bunkere enorme, fireşte, luxoase. Vestea a fost dată de Gary Lynch, manager general al firmei Rising S Company, care a anunţat la televiziunea CNN, că vânzarea de bunkere de lux a crescut cu 300% după alegerea lui Trump ca preşedinte, şi cu mai mult de 700% din 2015 încoace. Şi ziarul Daily Mail ne spune că o altă companie de profil se aşteaptă să ridice alte 1.000 de asemenea construcții în anul acesta, scrie Flux.md.

Se iscă întrebarea, de ce? Cu impozitele în scădere şi creşterea economică mai puternică decât oricând, ne-am aştepta ca aceste vremuri să fie bune pentru bogaţii Americii. Ştiu ei ceva ce noi nu ştim? Cei mai mulţi tac chitic. Însă unii mai curajoşi au vorbit pentru mijloacele de media. Iar ceea ce au zis, nu este încurajator, spunea corporatistul Steve Chang: Mintea mea oscilează acum între optimism şi o teorare fără margini. La rândul lui, fondatorul  Reddit, un site de știri sociale, a declarat recent pentru ziarul The New Yorker care anume era adevărata sa teamă: Cred, într-o măsură, că toţi luăm de bun faptul că banii noştri sunt valoroşi, că toate cele ce ni-s dragi sunt OK, că funcţionează, dar ne aşteaptă o groază de chestii urâte. Unii afirmă direct că peste 50% dintre boşii din Silicon Valeey se pregătesc pentru Apocalipsă, şi asta când, în una din cele mai stabile şi mai prospere epoci din istoria Statelor Unite!

Ceva nu e în regulă aici. De fapt, ceva mare e pe cale să se întâmple, spune expertul bancar, fost consultant al CIA, Jim Rickards. Şi acest „ceva mare” va da peste cap sistemul nostru financiar. Rickards, autor a două cărţi best-seller publicate la New York Times, „Războiul banilor” şi „Decesul banilor” şi a altor volume,  are o profeţie importantă pentru America 2018: Dacă ai un singur dolăraş în bancă sau acţiuni, dacă se fac plăţi directe în contul tău, oricare ar fi acestea – cecul de salariu, pensia sau orice altceva, atunci sănătatea ta, libertatea ta şi mult mai mult decât acestea să află, din aceste clipe, în pericol. Rickards a lucrat decenii în şir drept consultant guvernamental la nivel înalt, iar cu prilejul acelor contacte  cu membrii elitelor din guverne sau cercuri bancare a avut acces la informaţii puţin sau deloc cunoscute, informaţii ce s-ar putea dovedi vitale pentru bunăstarea ta financiară în lunile următoare. Pe scurt, cu siguranţă, guvernul are un plan pentru următoarea criză economică, iar acel plan nu este deloc unul plăcut, mai scrie Flux.md.

Peter Coyne, februarie 2018, Agora Financial, Baltimore, SUA

Traducere de Radu Toma

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.