Reteaua Corect

Samsung anunţă un nou senzor foto ISOCELL de 64 megapixeli

Scris de newsreporter in 09 Mai 2019 la 11:37, in ScIT. 518 vizualizari Intra in discutie Taguri64 megapixeli, ISOCELL, Samsung, senzor foto shortlinkhttp://crct.ro/nupp

Noul senzor foto Sony IMX586 s-a dovedit a fi foarte popular printre producătorii de smartphone-uri de buget, oferind performanţă superioară modelelor ieftine din trecut prin trecerea la o rezoluţie de 48 megapixeli, scrie go4it.ro.

Samsung nu se lasă mai prejos, pe lângă senzorii ISOCELL de 12 megapixeli pe care îi integrează în modelele de top, anunţând acum un senzor de 64 megapixeli, care cu siguranţă vor debuta pe seria de smartphone-uri Galaxy A, care include acum modele de la mid-range până la premium.

Se pare că Samsung doreşte să intre pe piaţa pe care Sony o domină de mai mulţi ani, punând senzorii ISOCELL la vânzare pentru a fi integraţi de alţi producători. Noul senzor ISOCELL  Bright GW1 de 64 megapixeli foloseşte o tehnologie numită „Tetracell”, care poate combina patru pixeli alăturaţi, pentru o imagine la rezoluţie mai mică (de 16 megapixeli) de calitate, cu nivel scăzut de zgomot şi o mai bună redare a detaliilor. De asemenea, această tehnologie ar trebui să ofere imagini de calitate superioară în lumină scăzută.

Desigur, ISOCELL Bright GW1 vine echipat şi cu alte tehnologii noi, care să ducă la captarea de cadre mai bune. Acesta beneficiază de Dual Conversion Gain şi Super PD (Phase Detect), care ajută la îmbunătăţirea performanţei în orice tip de lumină şi la focalizare rapidă şi precisă.

Acest model se alătură senzorului Samsung ISOCELL Bright GM2 de 48 megapixeli, anunţat cu câteva luni în urmă. Cele două modele sunt în stadiul de testare şi prezentare către parteneri şi vor debuta cel mai probabil în cea de-a doua jumătate a anului pe noi smartphone-uri. Având în vedere faptul că senzorii Sony de rezoluţie înaltă au fost folosiţi până acum exclusiv pe modele de buget, probabil că nu vom vedea un asemenea senzor pe Samsung Galaxy Note10.

Faptul că Sony are acum o concurenţă pe piaţa de senzori foto de rezoluţie înaltă ar putea însemna preţuri mai mici pentru producători, care s-ar putea transforma în telefoane mai ieftine la raft, indiferent dacă telefoanele vor folosi senzori Sony sau Samsung.

Sursa: Go4it.ro


Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.