Reteaua Corect

S-a declanșat operațiunea „Flotantul 2020”

În urmă cu circa două luni, semnalam un caz. Și, totodată, avertizam autoritățile că respectivul caz nu este izolat, ci se transformă în fenomen. Exemplul pe care l-am dat s-a referit la un anume Alexandru Constantin Fulgeanu, căruia i-am reprodus fotografia în postură de pistolar. Acesta intenționa să candideze pentru poziția de primar în comuna Cătina, din județul Buzău. Și punea la cale o fraudă. Pe care am intitulat-o operațiunea „Flotantul”.

Frauda consta în crearea de vize false de flotant pentru un mare număr de persoane, care nu aveau de fapt nicio legătură cu localitatea respectivă. Semnalam existența acestor vize false în locații deținute de Alexandru Constantin Fulgeanu, care în urmă cu câteva luni intenționa să candideze pe listele ALDE, iar acum candidează pe listele PSD. Azi înscrierile se încheie. În cazul lui Alexandru Constantin Fulgeanu, candidatura pentru primăria comunei Cătina e bătută în cuie. El domiciliază într-un sat aparținător, care se numește Corbu. Vizele false de flotant sunt realizate în satul Corbu. În două locații aparținându-i candidatului de primar, precum și în locațiile unor interpuși. Unul dintre acești interpuși este vărul său, Constantin Fulgeanu, iar altul, un prieten, Ilie Șerban. Din informațiile care mi-au parvenit, în total este vorba de 180 de asemenea vize de flotant.

Extrem de interesant este că într-una dintre locații, cea din imaginea pe care o postăm, există o incintă, dar încă nu este ridicat în interior niciun imobil. Cu toate acestea, incinta are „flotanți”. Publicăm din nou și fotografia acestuia în postură de pistolar. Cred că este timpul ca autoritățile să verifice aceste informații, pe care le-am preluat din presa locală și le-am verificat prin declarațiile câtorva persoane. Și atrag cu această ocazie atenția Autorității Electorale să deschidă bine ochii, pentru că am de asemenea informații că acest caz nu este o excepție. În acest an se va fura la greu prin operațiunea „Flotantul 2020”.

Pistolar

Pistolar

1 imagini in galerie

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.