Reteaua Corect

Real-estate. Zona Floreasca se pregăteşte de investiţii de 500 mil. euro

Scris de newsreporter in 08 martie 2019 la 10:44, in Business. 38 vizualizari Intra in discutie TaguriFloreasca, imobiliar, investitii, proiecte shortlinkhttp://crct.ro/nu8a

Tranzacţiile cu clădiri de birouri alături de proiectele realizate de dezvoltatori precum Skanska şi Globalworth ar putea aduce investiţii de 500 mil. euro în următorii doi ani, în zona de nord a Capitalei, dacă NEPI-Rockcastle şi GLL vor reuşi să vândă proiectele deţinute acolo, iar NEPI va demara lucrările la extinderea Promenada, scrie Ziarul Financiar.

Istoric vorbind, această zonă a avut o rată de neocupare de sub 5% pe parcursul ciclurilor de piaţă, fiind ancorată de ac­cesul la Promenada Mall şi staţia de metrou Aurel Vlaicu. Şi în viitor ne aşteptăm ca gradul de ocupare în Floreasca - Barbu Văcărescu să rămână foarte ridicat, iar apetitul inves­ti­torilor pentru zonă să fie unul important“, a subliniat Mihai Pătrulescu, senior associate în cadrul departamen­tului Investment Services în cadrul Colliers International România.

Zona Barbu Văcărescu - Floreasca din Capitală revine în prim-planul pieţei imobiliare locale după trei ani în care Orhideea a fost în centrul atenţiei investitorilor. Cele două noi clădiri ale Globalworth, alături de proiectul Skanska - Equilibrium - care ar trebui să fie gata în trimestrul al doilea al acestui an, alături de proiectele scoase la vânzare, precum Floreasca Park al GLL şi  Floreasca Business Park alături de Lakeview al NEPI-Rockcastle.

Orhideea, sau zona de Centru-Vest deţine în prezent titlul pentru cea mai mare tranzacţie de birouri - The Bridge, proiect vândut de Forte Partners către Dedeman cu 200 mil. euro, cea mai mare pondere în închirierile de birouri din acest an, cea mai mare creştere în ultimii ani şi cele mai mari investiţii, pornind de la proiectul The Bridge, continuând cu Orhideea Towers, Business Garden Bucharest, Campus 6, The Light şi viitorul proiect al AFI ce va fi dezvoltat pe terenul achiziţionat lângă mall.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.