Reteaua Corect

Răzvan Nicolescu, promovat partener în cadrul Deloitte

Răzvan Nicolescu a fost promovat partener în cadrul companiei de consultanţă şi audit Deloitte şi numit lider al industriei gazelor naturale, petrolului şi produselor chimice pentru Europa Centrală, scrie Ziarul Financiar.

Răzvan Nicolescu, fost ministru al Energiei în 2014, a fost promovat partener în cadrul practicii de consultanţă a Deloitte şi, totodată, a preluat rolul regional de lider al industriei gazelor naturale, petrolului şi produselor chimice pentru Europa Centrală, poziţie din care va deservi cu prioritate companiile mari din energie care activează la nivel regional.

De asemenea, el va coordona dezvoltarea de servicii noi dedicate acestui sector pentru a răspunde unor nevoi stringente ale clienţilor, precum cyber security, schimbări ale cadrului de reglementare şi digitalizarea proceselor şi operaţiunilor.

„Statutul de partener este cea mai mare recunoaştere în domeniul serviciilor profesionale, certificând atingerea celui mai înalt nivel de expertiză tehnică, de calitate a serviciilor oferite clienţilor şi de capacitate de dezvoltare si coordonare de echipe”, explică Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Răzvan Nicolescu s-a alăturat Deloitte în 2015 şi a devenit în scurt timp lider al industriei de energie şi resurse naturale pentru România, oferind direcţii strategice şi facilitând colaborarea dintre zeci de experţi ai Deloitte Romania specializaţi în această industrie de o importanţă critică.

În perioada 2006-2008 a fost reprezentatul României la Uniunea Europeană pe probleme energetice şi s-a aflat timp de şase ani la conducerea Agenţiei Europene de Reglementare în Energie, iar în 2014 a fost ministrul Energiei, fără a fi membru al unui partid politic.

Răzvan Nicolescu este absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti cu specializarea Inginerie Electrică. Studiile tehnice din domeniul energetic au fost completate de studii economice, fiind absolvent al programului MBA al Solvay Brussels School of Economics and Management, precum şi de unele programe pentru executivi ale Harvard Business School.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.