Reteaua Corect

Profitul Deutsche Bank a crescut peste aşteptări

Scris de newsreporter in 27 octombrie 2021 la 11:02, in Business. 493 vizualizari Intra in discutie TaguriDeutsche Bank, profit shortlinkhttp://crct.ro/nyCV

Profitul net trimestrial al Deutsche Bank a crescut peste aşteptări, fiind al cincilea trimestru consecutiv de creştere pentru cel mai mare grup bancar din Germania, chiar dacă veniturile la divizia de investiţii bancare au scăzut, transmite Reuters, citat de agerpres, relatează Știripesurse.

Profitul reprezintă o victorie pentru directorul general Christian Sewing, care în 2019 a demarat o revizuire de nouă miliarde de euro, după ce în ultimul deceniu banca s-a confruntat cu o serie de pierderi masive şi probleme cu autorităţile de reglementare.
Profitul net atribuibil acţionarilor a crescut cu 7% în trimestrul trei din 2021, la 194 milioane de euro (225 milioane de dolari), faţă de 182 milioane de euro în perioada similară din 2020, în timp ce analiştii se aşteptau la un profit de 135 milioane de euro.

"Ne concentrăm pe sporirea eficienţei şi menţinem un control solid, fiind încrezători că vom îndeplini ţintele Deutsche Bank pe 2022", a declarat Sewing.

Procesul de restructurare a implicat reducerea dependenţei de veniturile volatile de la divizia de investiţii bancare, dar în ultimele trimestre această divizie a fost din nou cel mai mare generator de venituri al Deutsche Bank.

Chiar dacă veniturile acestei divizii au scăzut cu 6% în trimestrul trei din 2021, faţă de perioada similară din 2020, pe fondul atenuării boom-ului activităţilor de tranzacţionare, ele sunt în grafic pentru a ajunge la nivelul anului trecut, ceea ce ar reprezenta o îmbunătăţire semnificativă faţă de 2019, a informat grupul bancar german.

Deutsche Bank este prezentă pe piaţa din România din anul 1998, oferind produse şi soluţii personalizate pentru Corporate, Investment şi Transaction Banking, pentru clienţi corporativi şi instituţionali, precum şi servicii de Private Wealth Management pentru clienţii persoane fizice.

Deutsche Bank deţine la Bucureşti centrul de tehnologie DB Global Technology, care dezvoltă soluţii de ultimă tehnologie pentru diviziile de business şi infrastructură ale Deutsche Bank, având în portofoliu peste 770 de proiecte IT, de la înfiinţare până în prezent.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.