Reteaua Corect

Primul MILIONAR post-decembrist, EXECUTAT silit de bănci. Ce s-a ales de averea MAGNATULUI

Unul dintre primii milionari ai regismului post-decembrist pare că se confruntă cu probleme majore de ordin financiar. Hotelul milionarului George Pădure a fost scos la vânzare de bancă pentru 5.200.000 de euro, proprietatea fiind executată silit în contul unor datorii, scrie Știripesurse.ro.

În 2015, atunci când a cumpărat Best Western Plus Expocenter, fostul primar al Sectorului 1, care îşi promova afacerea Gepa Electro Center, la începutul anilor '90, sub sloganul "Un pic mai bine pentru dumneavoastră!", a împrumutat de la bancă 1,5 milioane de euro pentru a-l moderniza şi a plătit pentru el aproape 2,5 milioane euro, susține CanCan.

Anunţul de vânzare a fost făcut pe site-ul băncii. "Propunem spre achiziţie Hotel situat în nordul Bucureştiului, la mică distanţă de centrul oraşului, ideal amplasat în apropierea centrului de expoziţii RomExpo. Best Western Plus Expocenter face parte din cel mai mare lanţ hotelier din lume, este o locaţie modernă, funcţionabilă pe gradul de confort de patru stele. Imobilul este compus din teren în suprafaţă de 2.925mp şi construcţie edificată pe acesta având amprenta la sol de 1500 de metri pătraţi. Construcţia  este formată din trei corpuri de clădire alipite, structurate astfel: construcţia C1 - corp A cu regim de înălţime  S+P+3E+M este finalizat şi funcţional, construcţia C2 - corp B având regim de înălţime S+P+5E necesită amenajări şi C3 - corp legătură parter, este finalizat şi funcţional. Construcţia dispune de 77 camere şi 10 apartamente; în mansardă mai pot fi amenajate trei apartamente. Hotelul dispune de două restaurante, trei săli de conferinţe, fiecare cu o capacitate de 20-60 de persoane şi două săli mari pentru evenimente, cu o capacitate de 200 de persoane, o terasă, precum şi locuri de parcare", se arată în anunţul de vânzare.

Anul trecut, în momentul în care a candidat la Primăria Sectorului 1, George Pădure şi-a depus declaraţia de avere.  Potrivit acesteia, are o casă de 124 de metri pătraţi în Bucureşti (dobândită în 1999), o alta, de 142 de metri pătraţi, în Belgia (din 2012) şi un apartament de 79,5 de metri pătraţi în Constanţa, cumpărat în 2006. Ca persoană fizică, deţinea participaţii la mai multe firme, dar cea mai importantă proprietate era EXPOCENTER HOTEL din Bucureşti, adică exact hotelul vândut acum de bancă.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.