Reteaua Corect

O industrie de miliarde de dolari se conturează în jurul ouălor artificiale

Ouălele sunt universal acceptate ca sursă importantă de proteine, dar există oameni care îşi fac griji pentru bunăstarea animalelor de fermă sau pentru Salmonella. Din acest motiv compania americană Just Inc. şi alte companii se pregătesc să investească miliarde pentru crearea unor ouă artificiale, scrie Bloomberg, potrivit Ziarului Financiar.

Primele produse de acest gen au fost create în august 2015, şi erau produse din soia. Bob Goldberg, CEO-ul companiei Follow Your Heart care a creat produsul speră ca în viitor să creeze un nou tip de ou care să asigureze vânzare şi convenabilitate sporită. În cursa pentru crearea oului artificial perfect s-a mai înscris Spero, o companie care activează în zona golfului din San Francisco, care se foloseste de seminţele de dovleac pentru producţie.

Cu toate acestea, jucătorul dominant al acestei curse este Just Inc, o companie cu venituri de 1 mld. dolari, cunoscută anterior şi sub numele de Hampton Creek. Compania a lansat pe piaţă propriul produs în 2018, care se bazează pe proteinele extrase din soiul de fasole mung. Reprezentanţii companiei au declarat că au vândut echivalentul a trei milioane de ouă obişnuite în 2018. Cu toate acestea, Departamentul Agriculturii din SUA a raportat  o producţie estimată la 8,5 mld. euro doar în luna februarie.

 

Josh Tetrick, CEO-ul Just Inc, a declarat că compania a semnat acorduri de parteneriat cu furnizorii majori de ouă de pui care vor produce şi distribui Just Egg. Companiile vor construi linii de producţie separate de unde procesează ouă reale. Tetrick a spus că intenţionează să se extindă în Europa în cursul acestui an şi, în cele din urmă, în Asia.

Aparent, găsirea unei alternative populare a ouălelor obişnuite este ceea ce doreşte acesastă inudstrie. Cu toate acestea, potrivit lui Michele Simon, director executiv al Asociaţiei Foods Based Plants, serviciul alimentar este cheia pentru a pune în practică o schimbare reală.

„Există modalităţi subtile de a înlocui oualele obişnuite din serviciul de aprovizionare cu alimente. Majoritatea oamenilor nu dau importanţa acestei schimbări, atât timp cât produsul artificial se comportă cu unul normal. Puteţi schimba câteva ingrediente şi majoritatea consumatorilor nu vor observa.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.