Reteaua Corect

Noua „normă“ în HR: fiecare angajat îşi face programul cum vrea

Scris de newsreporter in 27 Mai 2022 la 10:44, in Business. 585 vizualizari Intra in discutie Taguriangajat, BNR, flexibilitatea, hr, Leonardo Badea, program shortlinkhttp://crct.ro/nzE6

Leonardo Badea, BNR: Organizaţiile vor stabili ce se lucrează: obiective, activităţi, proiecte. Dar salariaţii vor avea un cuvânt din ce în ce mai greu cu privire la cum, când şi de unde se lucrează ♦ Dinu Bumbăcea, PwC România: Prezentul este aşa cum este şi nu ne vom mai întoarce niciodată la modul de lucru din perioada de dinainte de martie 2020. Pentru angajaţi, mai importantă decât modul de lucru este posibilitatea de a alege cum să lucreze, scrie ZF.

Flexibilitatea este noua normă în realitatea pieţei muncii de după pandemie, iar angajaţii îşi vor face programul cum vor, fie că aleg să lucreze de la birou, fie în format de lucru hibrid, a fost una dintre concluziile la care au ajuns invitaţii conferinţei (R)evoluţia HR: schimbarea priorităţilor şi adaptarea organizaţională, organizată de Banca Naţională a României şi PwC România.

„Viitorul muncii este hibrid, iar flexibilitatea este şi va fi unul dintre factorii-cheie. Organizaţiile vor stabili, ca şi până acum, ce se lucrează: obiective, activităţi, proiecte.  Dar salariaţii vor avea un cuvânt din ce în ce mai greu cu privire la cum, când şi de unde se lucrează. Simbioza dintre priorităţile de business ale organizaţiilor şi priorităţile de viaţă şi muncă ale salariaţilor devine astfel un factor sine qua non al adaptării cu succes la noul normal“, a spus Leonardo Badea, viceguvernator al BNR.

Dinu Bumbăcea, country managing partner al PwC România, a subliniat că restricţiile impuse din cauza pandemiei de COVID-19 au impus o schimbare în modul de lucru, o schimbare a utilizării tehnologiilor, a comunicării la nivelul organizaţiilor şi a interacţiunilor sociale între angajaţi sau angajaţi şi clienţi.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.