Reteaua Corect

Nokia vrea să fie cu un pas înaintea revoluţiei industriale

Preşedintele consiliului de administraţie al companiei finlandeze Nokia, Risto Silaasma, a spus în cadrul Forumului Economic din Astana că Nokia se pregăteşte să ţină traininguri de machine learning pentru fiecare dintre cei 100.000 de angajaţi pe care compania îi are la nivel global, relatează Mediafax.

Preşedintele consiliului de administraţie al companiei finlandeze Nokia, Risto Silaasma, a spus în cadrul Forumului Economic din Astana că Nokia se pregăteşte să ţină traininguri de machine learning pentru fiecare dintre cei 100.000 de angajaţi pe care compania îi are la nivel global.

 

„Peste toate, ne confruntăm cu o imensă provocare în ceea ce priveşte educaţia. Trebuie să începem să vedem acest lucru dintr-o nouă perspectivă. Noi, Nokia, am decis nu doar să ne şcolarizăm inginerii în machine learning, ci fiecare dintre cei 100.000 de anagajaţi. Fiecare recepţioner, om de serviciu, secretar, până la CEO”, a spus el în cadrul evenimentului.

 

Astana Economic Forum este unul dintre cele mai mari evenimente economice anuale din Asia Centrală, care adună economişti, analişti, bancheri şi lideri de business din toată lumea pentru a dezbate provocările actuale şi de viitor din regiune şi la nivel mondial.

De asemenea, Silaasma a mai spus că productivitatea muncii nu se ridică la nivelul dezvoltării tehnologice, iar, pentru a se vedea rezultate mai bune, este nevoie să se digitalizeze industriile tradiţionale.

„Cu toate tehnologiile inventate, nu am putut să creştem priductivitatea muncii la nivelul creşterii din ultima revoluţie industrială. Răspunsul ala acest paradox ar fi că am reuşit să digitalizăm mai puţin de o treime din valoarea economică, de aceea încă suntem în urma revoluţiei industriale anetrioare în termeni de productivitate a muncii. Motivul pentru care am digitalizat o mică porţiune a economiei nu a fost din cauza lipsei de voinţă. În studiile Nokia am prevăzut o creştere foarte mare a productivităţii. Cu infrastructura digitală de care dispunem, vedem noi oportunităţi pentru industriile  tradiţionale, cum ar fi construcţiile, manufactura, mineritul şi aşa mai departe.”

 

 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.