Reteaua Corect

New York Times, dezvăluiri despre impozitele plătite de Donald Trump

Scris de newsreporter in 28 septembrie 2020 la 09:31, in Business. 325 vizualizari Intra in discutie Taguridonald trump, impozite, new york times, raport shortlinkhttp://crct.ro/nwJ2

Preşedintele american Donald Trump a plătit doar 750 de dolari în impozite pe venit în ​​2016, cât şi în 2017, după ce ani buni a raportat pierderi mari pentru companiile sale pentru a compensa venituri de sute de milioane de dolari, arată un raport realizat de New York Times, citat de Reuters, relatează Ziarul Financiar.

Într-un raport pe care Trump l-a caracterizat drept „fake news”, Times a spus că preşedintele nu a plătit impozite pe venit în 10 din ultimii 15 ani până în 2017, în ciuda faptului că a primit 427,4 milioane de dolari până în 2018 din programe de televiziune şi alte licenţe.

Informaţiile vin cu puţin mai mult de o lună înainte de alegerile din 3 noiembrie unde Trump concurează cu democratul Joe Biden. Democraţii s-au grăbit să-l zugrăvească pe Trump drept un evazionist şi au ridicat întrebări cu privire la imaginea sa de om de afaceri priceput.

Numind raportul „ştiri false” la o conferinţă de presă de la Casa Albă, Trump a invocat un audit în desfăşurare ca fiind motivul pentru informaşiile incomplete. Într-o declaraţie adresată Times, Alan Garten, un avocat al organizaţiei Trump, a declarat că Trump a plătit milioane de dolari în impozite în ultimul deceniu.

Refuzul constant al lui Trump de a-şi face publice impozitele a fost o abatere de la practica standard pentru candidaţii la preşedinţie. În prezent, el se află într-o bătălie legală cu procurorii din New York şi cu democraţii din congres pe această temă.

El a admis anterior că preferă să-şi reducă la minimum factura fiscală.

The Times a raportat că Trump a reuşit să-şi minimizeze factura fiscală raportând pierderi mari în imperiul său de afaceri. Articolil arată că preşedintele a raportat pierderi de 47,4 milioane de dolari în 2018, în ciuda faptului că a avut venituri de cel puţin 434,9 milioane de dolari. Times a subliniat că documentele dezvăluie doar ceea ce Trump a spus guvernului despre afacerile sale şi nu prezintă adevărata sa avere.

The Times spune că a obţinut date privind declaraţiile fiscale care acoperă peste două decenii pentru Trump şi companiile din cadrul organizaţiei sale de afaceri.

The Times a raportat, de asemenea, că Trump a fost implicat în prezent într-un audit al IRS - fiscul american - pe zece ani, în urma unei rambursări de 72,9 milioane de dolari pe care a solicitat-o ​​după ce a declarat pierderi mari. Dacă IRS se pronunţă împotriva acestuia în cadrul auditului respectiv, ar putea fi nevoit să plătească peste 100 de milioane de dolari, potrivit ziarului.

Ziarul Financiar

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.