Reteaua Corect

Musk anunță că Tesla va construi o camionetă „normală” dacă Cybertruck nu se va vinde

Scris de newsreporter in 04 august 2020 la 10:59, in Business. 411 vizualizari Intra in discutie Taguricamioneta normala, Cybertruck, elon musk shortlinkhttp://crct.ro/nwt8

Tesla va fi fericită să construiască o camionetă „normală” în eventualitatea în care Cybertruck nu se va vinde, a anunțat Elon Musk într-un interviu citat de Business Insider, potrivit Hotnews.ro.

Cu un exterior din oțel inoxidabil și forme geometrice ce atrag privirea, designul Cybertruck reprezintă o rupere dramatică de restul camionetelor aflate pe piață, arătând mai degrabă ca o mașină dintr-o peliculă futuristă.

Însă exact asta își doreau să realizeze cei de la Tesla, Elon Musk afirmând că a vrut să creeze ceva care arată ca și ieșit dintr-un film science fiction.

Musk afirmă că Tesla nu a făcut cercetări de piață privind designul Cybertruck, o decizie radicală pe o piață în care producătorii fac analize amănunțite în rândul potențialilor clienți înainte de a se hotărî asupra unui model.

Însă CEO-ul Tesla afirmă că este dispus să construiască o camionetă mai convențională dacă oamenii vor găsi Cybertruck prea neobișnuită și nu vor fi dispuși să plătească pentru ea,

Musk a afirnat că și-a dat seama că Cybertruck ar putea fi un „eșec total” dar că Tesla are un plan de rezervă.

„Dar n-am fost super îngrijorat din cauza asta fiindcă dacă vom vedea că nimeni nu vrea să cumpere o camionetă care arată ciudat vom construi o camionetă normală”, a declarat acesta în cadrul interviului acordat Automotive News, afirmând că o camionetă convențională este „strategia de rezervă” a Tesla.

Însă dacă este să judecăm după precomenzi, Musk s-ar putea să nu fie nevoit să se îngrijoreze cu privire la efectuarea de modificări designului Cybertruck. Camioneta Tesla a ajuns deja la 250.000 de modele rezervate, potrivit unei declarații a lui Musk din noiembrie. Unii analiști au estimat că de atunci numărul ar fi ajuns la cel puțin 250.000.

Însă aceste numere trebuie privite și cu un mare „dacă”: clienții pot rezerva o camionetă Cybertruck pentru doar 100 de dolari iar suma este returnabilă. Cei care depun 100 de dolari dintr-un capriciu pot să nu fie neapărat dispuși să plătească între 39.000 și 77.000 de dolari când Cybertruck va ieși de pe liniile de producție.

Iar Cybertruck nu va fi comercializată la nivel global, a mai declarat Musk, camionetele dominând piața auto din Statele Unite. Potrivit CEO-ului Tesla compania încă țintește să lanseze Cybertruck anul viitor.

HotNews.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.