Reteaua Corect

Ministrul Transporturilor solicită demiterea şefului Aeroportului Otopeni din cauza mizeriei

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a solicitat demiterea şefului aeoportului Otopeni, Gabriel Stroe, după ce a efectuat un control joi dimineata, gasind mizerie, ziduri rupte şi igrasie, potrivit stiripesurse.ro.

Am efectuat in aceasta dimineaţă o vizită inopinată în principala poarta de intrare a României şi anume Aeroportul Internaţional Henri Coandă - Otopeni. Am primit numeroase sesizări din partea pasagerilor nemulţumiţi de ceea ce văd în acest aeroport. La fata locului am găsit o mizerie de nedescris în toalete, ziduri rupte, igrasie. Problema scărilor rulante este aşa cum mi-au semnalat-o românii. Scările rulante care ar trebui să deservească pasagerii cu dizabilităţi nu funcţionau, lifturile, la fel. Zilnic, prin acest aeroport trec zeci de mii de pasageri care se lovesc de aceste lucruri.

La plecări nu exista niciun scaun. Pasagerii sunt nevoiţi sa stea pe marginea scărilor şi pe pervazul geamurilor. Mizeria şi delăsarea pe care le-am găsit aici arată un management defectuos. Arată lipsa unui bun gospodar care să conducă această companie. Lipsa investiţiilor este vizibilă, deşi ar putea sa existe investiţii pentru că aceasta companie are buget generos. Mă declar total nemulţumit de acest management al companiei si cu siguranţă românii merita un altfel de management”, a postat Cuc pe Facebook.

Ministrul a precizat, într-o declaraţie televizată, că a solicitat consiliului de administraţie al societăţii revocarea directorului. „În urmă cu mai multe săptămâni am primit tot felul de sesizări din partea românilor care se întorc în ţară şi ţinând cont de faptul că aeroportul Otopeni este principala poartă de intrare în România, vorbim aici de spaţiul aerian, am convocat managementul cu multe săptămâni la minister, i-am atras atenţia că sunt multe probleme care nu ţin neapărat de proceduri foarte complicate, aici, mă refer la partea de curăţenie, la scările rulante care trebuie să funcţioneze, pentru că avem tot mai multe solicitări din partea persoanelor care au probleme de mobilitate, deci sunt lucruri normale care se pot rezolva. I-am atras atenţia actualului manager, am văzut că nu a luat nici un fel de măsuri, sesizările au continuat din partea românilor, nu puteam să rămân impasibil, nu putem să rămânem impasibili, drept dovadă astăzi la ora 6 dimineaţa am efectuat un control neanunţat la aeroport”, a spus Cuc.

I-am solicitat preşedintelui Consiliului de Administraţie care m-a însoţit la această vizită să procedeze dacă dânsa este mulţumită de ce a văzut acolo să lase lucrurile aşa, dacă nu să procedeze la revocarea din funcţie a actualului director al aeroportului Otopeni”, a încheiat Cuc.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.