Reteaua Corect

Microsoft va acorda bonusuri de 1.500 de dolari mai multor angajați pentru efortul depus în pandemie

Scris de newsreporter in 09 iulie 2021 la 11:04, in Business. 525 vizualizari Intra in discutie Taguriangajati, bonusuri, microsoft shortlinkhttp://crct.ro/ny67

Microsoft va acorda bonusuri de 1.500 de dolari mai multor angajați, după mai mult de un an de impact cu coronavirusul, potrivit CNBC.

Gestul face parte dintr-un efort depus de companiile de tehnologie pentru a menține angajații fericiți în timpul pandemiei și pentru a se asigura că rămân aproape, în condițiile în care mulți sunt încă departe de birouri. O astfel de grijă ar putea contribui la reducerea impactului unei tendințe de temut, numită Marea Demisie, deoarece companiile redeschid birourile, iar angajații iau în considerare schimbarea  locurilor de muncă.

Bonusurile vor costa Microsoft aproximativ 200 de milioane de dolari și sunt un gest pentru a arăta aprecierea eforturilor depuse de angajați față de clienții și parteneri în ultimul an, a declarat joi un purtător de cuvânt pentru CNBC, după ce The Verge a raportat prima dată știrea. La sfârșitul primului trimestru, compania avea peste 125 miliarde dolari în numerar și investiții pe termen scurt.

Kathleen Hogan, directorul principal pentru resurse umane al Microsoft, a anunțat joi informațiile despre bonusuri într-un mesaj către angajați. Bonusurile vor fi acordate angajaților din SUA și străinătate în iulie sau august, deși vicepreședinții companiei Microsoft nu le vor primi, nici angajații filialelor Microsoft GitHub, LinkedIn și Zenimax, a spus purtătorul de cuvânt.

Plățile speciale sunt o modalitate prin care companiile de tehnologie și-au arătat aprecierea față de angajații lor în era Covid. Unele companii au oferit angajaților lor credite pentru aplicații de livrare a alimentelor, cum ar fi Uber Eats, pentru a ajuta la plata meselor. Alte companii au distribuit pachete de îngrijire sau au oferit timp liber suplimentar. Microsoft a acordat, de asemenea, lucrătorilor cinci zile de concediu suplimentar plătite la începutul acestui an, a raportat Puget Sound Business Journal.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.