Reteaua Corect

Medlife anunţă cel mai mare proiect din istoria companiei: Medlife Medical Park

Scris de newsreporter in 29 ianuarie 2020 la 11:55, in Business. 314 vizualizari Intra in discutie TaguriMedlife, Medlife Medical Park, proiect shortlinkhttp://crct.ro/nvBm

Operatorul de servicii medicale private Medlife, controlat de familia Marcu, anunţă achiziţia unei suprafeţe de teren de 9.500 metri pătraţi si a unor clădiri în suprafaţă construită de 5.000 de metri pătraţi, concomitent cu închirierea unei suprafete adiacente de teren de 2.500 metri pătraţi, respectiv clădiri construite de 2.000 metri pătraţi în zona centru-nord a Capitalei, pe Calea Griviţei, unde compania va dezvolta proiectul Medlife Medical Park, care va avea la final 1.000 paturi şi va ocupa 8 clădiri în sistem pavilionar, scrie Ziarul Financiar.

Proiectul va fi construit lângă spitalul Medlife Memorial şi va cuprinde două etape. În prima etapă, MedLife Medical Park va dispune de o suprafaţă construită totală de 19.000 mp ce va fi dată în exploatare în următoarele 18-24 de luni. În a doua etapă, în termen de 3-5 ani, compania îşi propune să construiască Institutul Oncologic MedLife, urmând ca întregul proiect, MedLife Medical Park, sa ajungă la o suprafaţă construită totală de aproximativ 50.000 metri pătraţi, potrivit informaţiilor transmise de companie.

“Suprafeţele de teren şi PUZ-ul zonei permit construcţia unor suprafeţe de aproape trei ori mai mari de clădiri, dar compania doreşte să aibă spaţii verzi generoase între clădirile cu diferite funcţiuni, respectiv între ambulatorii şi spitale, pacienţi cronici şi acuţi, adulţi şi copii. Proiectul agregat îşi propune ca, în plin oraş, pacienţii să se simtă ca într-o oază de linişte, cu aer curat”, transmit reprezentanţii Medlife.

Prima fază a proiectului va fi finanţată în proporţie majoritară din surse proprii, provenite din cashflow-ul companiei., şi implică dezvoltarea unei noi hyperclinici şi a unui centru de radioterapie. Concomitent, se va extinde spitalul MedLife Memorial, şi va fi relocat şi extins Centrul de fertilizare in vitro.
 
Pe lângă operaţiunile medicale, în cursul anului 2021, proiectul va integra un parc generos, cu spaţii verzi şi zone de recreiere pentru adulţi şi copii. În plus, vor fi amenajate  doua  restaurante, un magazin bio, precum şi noi spatii de parcare.

“Trăim într-un mediu cu un nivel foarte crescut de poluare şi orice initiativă pentru a reduce poluarea, a reduce consumul inutil, a conserva natura şi a creşte suprafeţele verzi din jurul nostru este importantă” spune Mihai Marcu, Preşedinte & CEO al Sistemului Medical MedLife.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro 
Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.