Reteaua Corect

SNR vrea credit de 5 mil. euro pentru primele doua licente de televiziune digitala terestra

Scris de Ionut Sisu in 21 iulie 2010 la 16:44, in Companii. 212 vizualizari Intra in discutie Tagurilicenta TV, SNR, televiziune digitala, tv shortlinkhttp://crct.ro/n4H6

Societatea Nationala de Radiocomunicatii (SNR) vrea sa contracteze un credit bancar de pana la 5 milioane de euro, pe o perioada de cinci ani, pentru achizitionarea primelor doua licente de televiziune digitala terestra din Romania, potrivit unui anunt publicat miercuri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Pentru aceste servicii bancare, compania detinuta de stat a lansat o procedura de negociere accelerata, valoarea estimata a contractului fiind de 1,2 milioane euro (fara TVA), scrie HotNews. Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente din partea ofertantilor prin care sa se incheie acest contract de credit bancar pentru plata licentelor de televiziune digitala terestra este 26 iulie 2010.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 august, in aceeasi zi urmand sa se deschida si ofertele depuse.

Conform informatiilor din caietul de sarcini, rambursarea creditului se va face in maximum 5 ani de la semnarea contractului de finantare in transe trimestriale egale; data primei rambursari va fi primul trimestru din 2012, ulterior termenului de trecerea la transmisia digitala – utilizarea efectiva a licentelor.

Castigatorii primelor doua multiplexe de televiziune digitala terestra (n.red: un multiplex este un grup de servicii - de radiodifuziune, TV si multimedia, transmise digital pe cale radio terestra), prin care romanii vor putea receptiona gratuit 14 posturi TV in format digital ar trebui sa fie desemnati in toamna acestui an, iar caietele de sarcini au fost deja cumparate de 7 companii: RCS&RDS, Romtelecom, TDF S.A.S., SNR, Media Sat, Osterreichische Rundfunksender GmbH & Co KG (ORS) si General Satellite Sofia.

I.S.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.