Reteaua Corect

Mark Zuckerberg şi-a anunţat rezoluţiile pentru noul an

Scris de newsreporter in 09 ianuarie 2019 la 10:31, in Business. 23 vizualizari Intra in discutie Taguri2019, facebook, Mark Zuckerberg, mesaj, rezoluții shortlinkhttp://crct.ro/ntQg

Mark Zuckerberg, fondator şi CEO al Facebook, îşi propune ca în acest an să organizeze public o serie de dezbateri în legătură cu viitorul tehnologiei în societate, după ce în 2018 a învăţat mandarina, a alergat câteva sute de kilometri și a vizitat fiecare stat al SUA, scrie România Liberă.

"În fiecare an provocarea mea este să învăţ ceva nou. Am construit inteligenţă artificială pentru casa mea, am alergat 587 de kilometri, am vizitat fiecare stat al SUA, am citit 25 de cărţi şi am învăţat mandarina", mărturiseşte Mark Zuckerberg în mesajul său din acest an, publicat pe contul de Facebook. 

El mai spune că anul trecut s-a concentrat "aproape tot timpul pe abordarea unor probleme importante privind alegerile, discursul, intimitatea şi bunăstarea oamenilor". 

Facebook este o companie diferită acum decât în urmă cu câţiva ani datorită concentrării pe aceste subiecte, spune el. "Aceste probleme sunt complexe şi vom continua să ne axăm pe ele în anii ce vin". 

Fondatorul companiei îşi propune pentru anul 2019 să dezbată public probleme privind viitorul şi tehnologia în societate: "Sunt atât de multe întrebări despre lumea în care trăim şi locul tehnologiei în ea. Vrem ca tehnologia să fie o voce pentru oameni sau ca gardienii tradiţionali să controleze care idei pot fi exprimate? Într-o lume în care multe comunităţi devin fragile, ce rol joacă internetul în întărirea legăturilor noastre sociale? Cum construim un internet care să ajute oamenii să se întâlnească pentru a aborda cele mai mari probleme ale lumii care necesită colaborare la scară globală?Cum construim tehnologia care creează mai multe locuri de muncă, decât construirea inteligenţei artificiale pentru a automatiza lucrurile pe care oamenii le fac? Ce formă vor lua toate acestea în epoca în care telefonul inteligent a ajuns la maturitate? Şi cum menţinem ritmul progesului ştiinţific şi tehnologic în toate domeniile?". 

"Provocarea mea pentru 2019 va fi să găzduiesc o serie de dezbateri publice despre viitorul tehnologiei în societate - oportunităţi, provocări, speranţe şi anxietăţi. La fiecare câteva săptămâni voi vorbi cu lideri, experţi şi oameni ai comunităţii noastre din diferite domenii şi voi încerca diferite formate pentru a le face cât mai interesante. Acestea vor fi toate publice, fie pe contul meu de Facebook sau pe paginile de Instagram, fie pe alte reţele media". 

Sursa: România Liberă

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.