Reteaua Corect

Joburi bune pentru romani in strainatate. VEZI ofertele

Tarile nordice angajeaza in aceasta perioada dezvoltatori software si medici pe care ii remunereaza cu 3.500 de euro si 5.000 de euro, in timp ce Germania recruteaza un inginer electronist si medici de familie, venind cu o oferta salariala de minimum 4.500 de euro pe luna. Candidatul ideal trebuie sa demonstreze ca are experienta relevanta in domeniul targetat si ca este un bun comunicator in limba engleza.

Un CV destept si experienta, esentiale pentru gasirea jobului ideal.jpg Un CV destept si experienta, esentiale pentru gasirea jobului ideal.jpg
Sursa imagine: cotidianul.ro

Finlanda vaneaza specialisti IT. Vezi oferta angajatorilor de aici
 
O compania din Finlanda cauta 10 dezvoltatori software. Salariul lunar oferit: 3.500 de euro-4.000 de euro.
Te califici pentru una din aceste pozitii daca ai studii relevante in domeniu, stii sa operezi cu Linux, Cxcplussxcpluss si ai cunostinte avansate de limba engleza. Pana pe 24 aprilie poti trimite aplicatia pentru acest job. Detalii, aici.
 
O firma din Finlanda angajeaza 7 arhitecti software. Salariul lunar oferit pentru aceasta pozitie se inscrie intre 3.500 de euro si 4.000 de euro, potrivit money.ro.
Candidatul ideal are experienta in Hildon, GTKxcpluss, OpenGL, OpenMAX, OpenAL si/sau OpenVG. De asemenea, esti eligibil pentru acest job daca esti un bun vorbitor de limba engleza. Pentru detalii, intra aici.
 
Suedia recruteaza medicii specialisti pe care-i plateste cu 5.000 de euro pe luna
 
Angajatorii suedezi cauta medici specialisti in medicina interna, cu minimum 2 ani experienta relevanta si foarte buni vorbitori de limba engleza, pe care sa-i remunereze lunar cu cel putin 5.000 de euro. Detalii, aici. Pana pe 12 mai poti trimite aplicatia pentru acest job.
 
Un spital din Suedia recruteaza in aceasta perioada pneumologi, internisti si psihiatri. Conditiile impuse de angajator si oferta salariala sunt aceleasi ca la jobul anterior. Detalii, aici.
 
Norvegia cauta radiologi romani. Salariul lunar oferit: peste 5.000 de euro
 
Angajatorii norvegieni vor sa atraga candidati romani cu un salariu lunar de minimum 5.000 de euro, cu 5 saptamani concediu platit pe an,  iar la fiecare 5 ani cate 4 luni de concediu platit, de formare profesionala, si cu alte 14 de zile pe an (platite) pentru participarea la congrese. Intra aici pentru detalii.
 
Germania recruteaza un inginer si medici. Le ofera minimum 4.500 de euro pe luna
 
O multinationala din Germania recruteaza acum un inginer specializat in electronica, care sa fie un foarte bun vorbitor de limba engleza. Pentru detalii despre conditiile de eligibilitate impuse de angajator, intra aici.
 
O clinica privata din Germania angajeaza in aceasta perioada 5 medici de familie. Daca ai minimum un an experienta in domeniu si ai cunostinte minime de limba germana, te califici pentru o pozitie in cadrul clinicii. Detalii, aici.
 
 
Danemarca vaneaza un medic neurolog pe care-l plateste cu cel putin 5.000 de euro pe luna

Daca ai experienta relevanta ca medic specialist si ai cunostinte medii de engleza si germana, atunci esti eligibil pentru aceasta pozitie. Oferta angajatorului cuprinde un salariu brut lunar de 8.000 de euro, un curs gratuit de daneza, vreme de 5 luni, operat in Romania, un contract de munca pentru 5 ani si cazare asigurata in primele 6 luni. Pentru detalii, intra aici.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.