Reteaua Corect

Jaguar Land Rover anunță 2000 de concedieri

Scris de newsreporter in 18 februarie 2021 la 10:18, in Business. 311 vizualizari Intra in discutie Taguriconcedieri, Jaguar Land Rover shortlinkhttp://crct.ro/nxpk

Jaguar Land Rover a anunţat miercuri şi va reduce forţa de muncă cu 2.000 de angajaţi, la nivel global, la câteva zile după ce a informat că brandul de lux Jaguar va deveni în totalitate electric până în 2025, iar până în 2030 vor fi lansate modele electrice pentru întreaga sa gamă, transmite Reuters potrivit Agerpres, citat de Știripesurse.

”În prezent are loc o evaluare completă a organizaţiei Jaguar Land Rover. Anticipăm o reducere netă a forţei de muncă salarizate la nivel global de aproximativ 2.000 de persoane, în următorul an financiar”, arată un comunicat al companiei.

Compania a adăugat că evaluarea organizaţiei nu are impact asupra angajaţilor plătiţi cu ora şi a celor implicaţi în activităţile de producţie.

Jaguar Land Rover, deţinută de compania indiană Tata Motors, a anunţat anterior că brandul Land Rover va lansa şase modele integral electrice în următorii cinci ani, primul în 2024.

Cunoscută pentru mpdelul emblematic E-Type din anii 60 şi 70, Jaguar se confruntă cu aceleaşi probleme ca mulţi alţi producători care fac tranziţia spre vehiculele electrice, încercând în acelaşi timp să păstreze experienţa şi puterea oferite de modelele cu motoare cu combustie.

Luna trecută, Tata Motors a anunţat că este îngrijorată de deficitul de semiconductori şi de problemele de aprovizionare declanşate după Brexit, cu toate că vănzările îşi revin, iar producţia sa nu a fost afectată.

Tata Motors a raportat trei trimestre cu pierderi din cauza impactului crizei Covid-19 asupra vânzărilor, care a amplificat incertitudinile provocate de ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, cererea scăzută şi creşterea costurilor, dar a revenit pe profit în trimestrul al treilea fiscal, încheiat în decembrie.

Informaţia referitoare la desfiinţarea locurilor de muncă de la JLR, în afara activităţilor productive, a fost relatată prima oară de Sky News.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.