Reteaua Corect

Italia: Temperatura din locuințe va fi redusă la 19 grade pe timpul iernii

Scris de newsreporter in 07 septembrie 2022 la 08:17, in Business. 316 vizualizari Intra in discutie Taguriiarna, italia, locuinta, temperatura shortlinkhttp://crct.ro/nA7Y

Italia intenționează să reducă temperatura în locuințe și companii, în timpul iernii, pentru a reduce cantitatea de gaz pe care o utilizează și pentru a diminua riscurile legate de oprirea totală a fluxurilor de gaz rusesc, scrie Reuters. Italia importa aproximativ 40% din gazele consumate din Rusia înainte de începerea conflictului din Ucraina, dar a acționat rapid pentru a căuta surse alternative de aprovizionare și pentru a-și reduce dependența de Moscova, scrie Mediafax, potrivit Știripesurse.

Conform unui plan guvernamental anunțat marți, temperatura în blocurile de apartamente și în alte clădiri publice va fi reglementată la 19 grade Celsius, cu un grad Celsius mai puțin decât până acum. În spațiile industriale temperatura va fi stabilită la 17C. De asemenea, încălzirea va fi pornită cu o oră mai puțin în fiecare zi. Roma este, de asemenea, în discuții cu lobby-ul industrial Confindustria pentru a conveni o reducere suplimentară a consumului de gaz pe bază voluntară, a adăugat acesta.

Italia speră ca aceste restricții să reducă consumul de gaze cu 3,2 miliarde de metri cubi în perioada august-martie și își propune să reducă încă 2,1 miliarde de metri cubi prin utilizarea de combustibili alternativi pentru a genera electricitate. Acest lucru ar putea fi completat de alte măsuri care să încurajeze utilizatorii individuali și întreprinderile să reducă consumul, ceea ce înseamnă că cererea totală ar putea scădea cu 15%, în conformitate cu planurile mai largi ale Uniunii Europene. Italia și-a umplut depozitele de gaze la 83% din capacitate de la începutul lunii septembrie, se mai arată în document, pentru a se aproviziona înainte de lunile mai reci.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.