Reteaua Corect

Iohannis laudă două entități private pentru că au amenajat un spital

Scris de newsreporter in 24 aprilie 2020 la 12:52, in Business. 775 vizualizari Intra in discutie TaguriAuchan, iohannis, Leroy Merlin shortlinkhttp://crct.ro/nvZV

Președintele Klaus Iohannis a efectuat o vizită la Unitatea de Suport Medical „Bucureștii Noi” și a ținut să mulțumească public unor entități private, Auchan și Leroy Merlin, pentru că au ridicat această facilitate, relatează Știripesurse.ro.

”Suntem într-o facilitate specială aici, într-o hală care a fost amenajată pentru bolnavi de COVID-19 care au simptome foarte ușoare.

Este totul special amenajat aici, este o facilitate total atipică, într-un spațiu gândit pentru depozit sau magazin. Prin inițiativă privată s-a realizat, practic, un fel de spital.

Din capul locului vreau să spun că apreciez foarte, foarte mult această inițiativă privată. Inițiatorii sunt firmele Auchan si Leroy Merlin, dar și multe alte firme, multe ONG-uri au venit în sprijin, cu materiale, cu bani, cu muncă, și au realizat această facilitate pe care am vizitat-o astăzi. Sunt impresionat!

Avem aici multe soluții noi, inovatoare și cred că cei care din păcate vor avea nevoie de un loc aici vor fi foarte mulțumiți de ceea ce găsesc. Această facilitate va fi operată într-un parteneriat. Firmele private și ONG-urile au amenajat totul, dar în practică Institutul Matei Balș și Inspectoratul General pentru Situații d e Urgență va gestiona tot ce se va întâmpla aici. Departamentul de Situații de Urgență a fost implicat în coordonare și amenajare și va coordona în continuare și modul în care funcționează această facilitate in legătură cu celelalte.

Țin să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat aici, și formelor, si persoanelor private, si ONG-urilor, si voluntarilor, fiindcă au fost și mulți voluntari. Înțeleg că ceva similar se va găsi si in altă parte din tară. Eu sunt foarte, foarte bucuros că antreprenorii, ONG-urilor, persoanele private au înțeles că este bine să nu lase statul singur să gestioneze această epidemie și ne bucurăm cu toții când vedem că și oamenii de afaceri, ONG-urile vin cu un ajutor practic, binevenit.

Încă o data, le mulţumesc tuturor. Celor vor veni aici le doresc sănătate, iar dumneavoastră tuturor vă doresc multa sănătate. Vă mulţumesc!”, a spus Klaus Iohannis.

Video pe Știripesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.