Reteaua Corect

Fondul de investiţii Earlybird, care a descoperit UiPath, face o nouă investiţie în România

Scris de newsreporter in 10 decembrie 2019 la 11:56, in Business. 79 vizualizari Intra in discutie TaguriEarlybird, finantare, FintechOS shortlinkhttp://crct.ro/nvo3

FintechOS, start-up-ul desprins din compania locală Softelligence, specializat în dezvoltarea de soluţii de transformare digitală pentru industria financiară, a atras o nouă finanţare, de 14 mil. dolari, în scopul continuării creşterii hiper-accelerate şi al dezvoltării ulterioare a platformei, scrie Ziarul Financiar.

Finanţarea a fost condusă de Digital East Fund al Earlybird Venture Capital, unul dintre primele fonduri de investiţii care au pariat pe UiPath - primul unicorn din industria locală de IT şi OTB Ventures, cu participarea de tip follow-on a investitorilor existenţi Gapminder Ventures şi Launchub.

Fondată în 2017 de Teodor Blidăruş şi Sergiu Neguţ, compania are acum clienţi în peste 20 de ţări de pe trei continente, iar veniturile sale anuale recurente au crescut cu 450% în 2019.

Capitalul suplimentar obţinut prin noua rundă de finanţare va fi utilizat pentru a continua ritmul rapid de creştere a companiei şi pentru extinderea operaţiunilor sale în Europa, dar şi în Asia de Sud-Est şi Statele Unite. De asemenea, FintechOS va investi în continuare puternic în dezvoltarea mai multor aplicaţii, servicii şi soluţii financiare accesibile instant, pentru a facilita accesul la servicii cu valoare adăugată şi personalizate pe multiple canale.

“Abordarea noastră are în centrul său clientul, nu tehnologia. Am creat FintechOS cu obiectivul de a transforma industria financiară, oferind băncilor şi companiilor de asigurări oportunitatea de a acţiona şi de a reacţiona mai repede decât organizaţiile fintech, şi de a oferi clienţilor o experienţă superioară, contextuală, într-un timp foarte scurt. Cu FintechOS băncile şi asigurătorii pot crea aproape instantaneu servicii hiper-personalizate şi experienţe îmbunătăţite considerabil pentru clienţii lor”, spune Teodor Blidăruş, CEO şi Co-Founder al FintechOS.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.