Reteaua Corect

Facebook va investi o sumă uriașă în creatori de conţinut din media socială

Scris de newsreporter in 17 iulie 2021 la 11:17, in Business. 394 vizualizari Intra in discutie Taguricontinut, creatori, facebook, investitie, talente, TikTok shortlinkhttp://crct.ro/ny8y

Facebook va investi 1 miliard de dolari în creatori de conţinut din media socială, până la sfârşitul anului 2022, într-o strategie de atragere a talentelor anunţată într-o săptămână în care TikTok a deveni prima aplicaţie concurentă destinată dispozitivelor mobile care a ajuns la 3 miliarde de descărcări la nivel global, transmite Reuters, conform news.ro, relatează Știripesurse.

Investiţiile Facebook vor include programe bonus pentru plata creatorilor care ajung la anumite praguri de referinţă pe platformele sale, inclusiv pe Instagram, şi finanţarea utilizatorilor pentru a produce conţinut.

Gigantul mediei sociale îşi pune fondurile la dispoziţie pentru a atrage creatori cu un număr mare de urmăritori pe platforme precum YouTube, parte a grupului Alphabet, şi aplicaţia pentru video-uri scurte TikTok.

Mai multe platforme de tehnologie importante sunt în ofensivă pentru a atrage personalităţi din media socială cu plăţi noi şi servicii.

TikTok s-a angajat să cheltuie 2 miliarde de dolari pentru a sprijini creatorii pe parcursul a trei ani.

Snapchat, deţinută de Snap, obişnuia să plătească creatorilor un total de 1 milion de dolari pe zi pentru a posta videoclipuri populare pe serviciul său şi afirmă că distribuie în continuare milioane de dolari pe lună pentru a sprijini creatorii prin intermediul programului său Spotlight.

"Cu un număr de 3 miliarde de descărcări, TikTok este a cincea aplicaţie, în affara jocurilor video, care se alătură unui nivel care a un domeniul exclusiv al Facebook", a declarat firma de informaţii mobile Sensor Tower într-un raport de marţi.

Facebook a declarat că bonusurile sale sunt deocamdată doar pe bază de invitaţie. Pe platforma sa principală, creatorii de videoclipuri şi jucătorii online vor primi un bonus lunar dacă vor atinge repere cum ar fi difuzarea unui anumit număr de ore pentru a câştiga Stele, o formă de tipping digital pe care fanii o pot folosi pentru a plăti creatorii lor preferaţi în timpul videoclipurilor transmise în direct.

Programele bonus ale Instagram vor include stimulente pentru utilizarea Reels, funcţia sa similară cu TikTok, care prezintă clipuri video scurte. Creatorii vor câştiga bani pe baza performanţei videoclipurilor lor Reels, a spus compania.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.