Reteaua Corect

Dragoş Constantinescu a fost numit preşedinte al Asociaţiei Berarii României

Membrii Asociaţiei Berarii României l-au desemnat în funcţia de preşedinte pe Dragoş Constantinescu, preşedinte al Ursus Breweries, notează news.ro, potrivit Știripesurse.

”Membrii Asociaţiei Berarii României l-au desemnat în funcţia de preşedinte pe Dragoş Constantinescu, preşedinte al Ursus Breweries. Din 1 ianuarie 2021, Dragoş Constantinescu a preluat noile atribuţii din cadrul asociaţiei de la Dan Robinson, managing director Heineken România, care a asigurat preşedinţia pe parcursul anului 2020”, anunţă asociaţia.

Dragoş Constantinescu este preşedinte al Ursus Breweries România şi managing director Romania şi Ungaria în cadrul Asahi Europe & International din februarie 2019. Anterior, el a ocupat diverse funcţii de conducere la nivel naţional şi regional în Marea Britanie, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia şi Polonia în cadrul British American Tobacco, în ultimul său rol alături de BAT supervizând zona de nord a Europei Centrale: Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria şi ţările baltice.

”Este primul meu mandat de preşedinte în cadrul asociaţiei şi aştept cu interes să contribui atât la proiectele aflate în derulare, cât şi la cele pe care le vom lansa împreună într-un an atât de provocator cum se anunţă 2021. Continuăm să ne concentrăm eforturile pe o dezvoltare sustenabilă a sectorului şi pe promovarea unui consum responsabil de bere în România. Ne aşteptăm ca piaţa berii să îşi continue maturizarea, deşi contextul sanitar şi economic este dificil, astfel încât berea să reprezinte un actor cheie atât în generarea de creştere economică, cât şi în momentele de relaxare pe care le petrecem alături de cei dragi”, a spus Dragoş Constantinescu.

Membrii Asociaţiei Berarii României sunt importanţi producători de bere din România: Bergenbier, Heineken România, United Romanian Breweries Bereprod, Ursus Breweries şi Martens, alături de microberăria Clinica de Bere. Împreună, cei şase producători furnizează 85% din cantitatea de bere consumată în România. Totodată, din asociaţie fac parte şi reprezentanţi ai producătorilor de materii prime: Soufflet Malt Romania şi Asociaţia Producătorilor de Hamei din România.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.