Reteaua Corect

DOCUMENT Teodorovici prezintă amnistia fiscală

Scris de newsreporter in 25 iunie 2019 la 11:15, in Business. 55 vizualizari Intra in discutie Taguriamnistie fiscala, document, teodorovici shortlinkhttp://crct.ro/nuCH

Restructurarea financiară se va aplica debitorilor care au datorii mai mari de un milion de lei, spune Teodorovici, în cadrul unui eveniment organizat de Intact Media Group, scrie HotNews.ro.

"Sectorul economic privat va fi principalul beneficiar. Cadrul legislativ propune un plafon de un milion de lei și împărțit între persoane fizice și juridice. Ordonanța se referă al măsuri de restructurare a obligațiilor restante la 31 decemrbie 2018 pentru debitoriic are au datorii mai mari de un miolionde lei, bazat pe un plan de restruturare, plată eșalonată și supraveghere fiscală din partea ANAF pe perioada acestei înlesniri. Oarecum sunt similare procedurile cu cele din zona de insolvență ca plan de restructurare. Pe baza acelui plan, în urma solicitării companiei, că nu e o obligație, prezintă acel plan care se face de o persoană autorizată", a spus Teodorovici.
  • "Se face o eșalonare a obligațiilor și s epoate reduce până la jumătate din principal, 30-40-50%. Sunt mai multe propuneri. Dacă acea companie respectă acest calendar, atunci se șterg accesoriile la finalul acestei perioade. Dacă nu, situația revine la momentul inițial. La momentul acela, lucrurile s-au închis pentru acea companie"
“Nu este o amnistie, este o măsură financiară. (...) Se propune și anularea accesoriilor în cazul datoriilor sub un milion de lei dacă obligațiile principale se achită până la 31 noiembrie 2018. Aici vorbi și de persoane fizice și juridice. ”, a spus ministrul Finanțelor.
  • O propunere luată în calcul pentru cei care plătesc datoriile, o putem discuta, este ca la data de 25 ale lunii când e termenul de plată să se propună o reducere, o bonificație pentru companiile care în ultimii 3 ani au fost la zi cu obligațiile la plată, să vedem până la cât și la ce sumă. Asta ar fi o idee. Dacă mai sunt și alte idei putem să sprijinim mediul economic.
El a precizat că vrea o măsurp similară și la nivelul autorităților locale, dar cu o implicare activă a statului.
Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.