Reteaua Corect

Cu cât au crescut prețurile apartamentelor în București

Scris de newsreporter in 14 ianuarie 2018 la 10:17, in Business. 231 vizualizari Intra in discutie Taguri2017, apartamente, bucuresti, Cartier, imobliar, index, pret, trei camere shortlinkhttp://crct.ro/ns65

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti au încheiat anul 2017 cu o medie de 87.750 de euro, cea mai mare din ultimii şapte ani şi jumătate, fiind aproape de valorile din 2009 şi similare cu cele din 2010, potrivit indexului imobiliar al ZF, realizat în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic. Creşterea faţă de decembrie 2016 este de 8.700 de euro sau 11%, scrie Ziarul Financiar.

Cele mai mari creşteri au fost înregistrate de zonele din apropierea marilor centre comerciale şi bine conec­ta­te la infrastructura de transport - metrou, tramvai şi auto­buz. Astfel, zona din jurul b-dului Brâncoveanu a urcat cu 27% anul trecut la 94.000 de euro, fiind la un pas de a tre­ce pragul de 100.000 de euro în 2018. Metroul şi parcul si­tuat în vecinătate au atras cerere şi preţurile s-au apreciat.

„Creşterea constantă a zonei Brâncoveanu poate fi explicată prin creşterea generală a mediei pe oraş, prin apropierea faţă de parc şi reţeaua bună de transport în comun“, explică experţii Coldwell Banker. De ase­menea, şi zona Iancului, din apropierea Mega Mall s-a apreciat cu 23%, aceasta fiind a doua cea mai mare creştere din 2017.

De partea cealaltă, anunţul că Şos. Berceni urmează a fi lărgită, iar zona transformată în şantier, a temperat avântul clienţilor iar preţurile au scăzut cu 1,5%.

În continuare sunt patru zone din Bucureşti cu preţuri de peste 100.000 de euro pentru un apartament vechi de trei camere.

Zona Pieţei Victoriei şi bulevardului Unirii şi-a consolidat poziţia de cea mai scumpă din Capitală, media preţurilor rămânâd la 140.000 de euro, cu 7.000 de euro mai mult decât în octombrie şi cu 13.000 de euro mai mult decât în noiembrie anul trecut. 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.