Reteaua Corect

Orange - venituri in scadere cu 6% in primul trimestru

Veniturile Orange Romania au scazut in primul trimestru cu 6%, la 222 milioane euro, de la 237 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut, din cauza conditiilor economice dificile, accentuate de cresterea inflatiei.

Orange Orange

Compania avea 10,274 milioane de clienti la sfarsitul lunii martie, cu 5% mai putini fata de nivelul de la aceeasi data din 2010, potrivit unui raport al grupului France Telecom, preluat de Mediafax. La finele anului trecut, Orange Romania avea 10,464 milioane de clienti.

Baza de clienti PrePay a continuat sa se diminueze, in timp ce numarul de abonati a crescut fata de primul trimestru al anului trecut, noteaza Orange Romania intr-un comunicat transmis marti. Venitul mediu anual pe utilizator a fost de 82,7 euro.
Cresterea inflatiei din luna februarie peste nivelul asteptat a accentuat scaderea consumului, nu doar pe piata telecomunicatiilor, ci si in alte domenii, rezultatele Orange fiind comparabile cu cele ale altor companii din Romania, din diferite industrii, se mai spune in comunicat.
"Ultimii doi ani de criză economica si-au pus amprenta pe obiceiurile de consum ale clientilor. Chiar daca observam o oarecare imbunatatire a mediului economic, cererea va creste intr-un ritm mult mai lent, iar in domeniul telecom, care este oricum un domeniu cu o concurenta feroce, eroziunea veniturilor va continua si in trimestrele urmatoare", a declarat, in comunicat, directorul general al Orange Romania, Thierry Millet.
Millet se arata multumit de rezultatele companiei, de pastrarea unei baze solide de abonati si a poziţiei de lider de piata.
Veniturile din servicii inregistrate de Orange Romania in primul trimestru al acestui an au scazut cu 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, de la 214 milioane euro la 199 milioane euro, mai reiese din raportarile France Telecom.
Pe segmentul serviciilor de internet mobil, numarul clientilor companiei a crescut cu aproape 20% faţă de sfarsitul lunii martie a anului trecut, la 3,1 milioane, in stagnare comparativ cu finele lui 2010.

1.

Veniturile Orange Romania au scazut sub un miliard de euro

Publicat in 24 februarie 2011 la 12:04

Orange Romania, cel mai mare operator local de telefonie mobila, a inregistrat anul trecut venituri de 973 mil. euro, coborand sub un miliard de euro pentru prima data dupa trei ani, din cauza conditiilor economice dificile.

2.

Acord preliminar intre Deutsche Telekom si Orange

Publicat in 18 aprilie 2011 la 10:45

Deutsche Telekom si Orange au incheiat un acord preliminar, ne-angajant, de combinare a operatiunilor de aprovizionare intr-un joint venture 50/50 care urmeaza sa fie infiintat in trimestrul al patrulea al lui 2011, prin care tintesc economii de 1,3 miliarde de euro.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.