Reteaua Corect

O importantă companie din Anglia vine în România

Un lider mondial, prezent în 160 de țări vrea să rupă norma în România. Gigantul își mută întreaga producție din Anglia în România. Reprezentanții au anunțat deja autoritățile locale din Craiova despre decizia conducerii holdingului industrial de a-și reloca în Bănie fabricile din Marea Britanie, după hotărârea privind ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană, scrie Libertatea.

Primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, a confirmat că există o informare oficială a companiei Cummings Inc. către municipalitatea craioveană despre intenția de relocare a producției din Marea Britanie.

“Am primit informații oficiale de la firma Cummins că a fost aprobată mutarea fabricilor din Marea Britanie în Craiova. Odată cu Brexit-ul, tot ce înseamnă Cummins Marea Britanie se mută în Craiova. Asta înseamnă la Craiova lucrurile se mișcă, este interes, înseamnă că autoritățile își fac treaba și oamenii nu mai sunt speriați, nu le mai e teamă să intre pe un tărâm cu nisipuri mișcătoare, să nu știe ce se întâmplă de pe o zi pe alta”, a declarat Mihail Genoiu, primarul municipiului Craiova.

De asemenea, edilul a precizat că reprezentanții fabricii de generatorare electrice de la Craiova sunt prezenți la discuții cu liderii companiei din Anglia, în vederea stabilirii detaliilor cu privire la mutarea producției de pe teritoriul britanic în România.

Fabrica Cummins Generator Technologies Romania de la Craiova, înființată în anul 1999 având obiect de activitate producția de generatoare electrice, își desfășoară activitatea în incinta fostei uzine de locomotive Electroputere.

Conform bilanțului financiar depus la Ministerul de Finanțe pentru anul 2016, în fabrică lucrează peste 570 de persoane, iar anul trecut s-a înregistrat un profit de 39.195.113 lei.

Fabrica de la Craiova este parte a companiei Cummins Inc. din statul american Indiana care are în întreaga lume peste 44.000 de angajați, lider global ai producţiei de echipament energetic şi servicii conexe, având reprezentanţe în 160 de ţări.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.