Reteaua Corect

Astra si Omniasig au depus oferte pentru asigurarea flotei Tarom

Scris de Alina Olteanu in 06 martie 2011 la 15:29, in Companii. 77 vizualizari Intra in discutie Taguriastra, oferte, Omniasig, Tarom shortlinkhttp://crct.ro/ndFM

Astra Asigurari si Omniasig Vienna Insurance Group au depus, la la sfarsitul lunii trecute oferte pentru asigurarea flotei Tarom, transmite Mediafax, citand surse apropiate transportatorului aerian detinut de stat. In prezent, flota operatorului Tarom este asigurata de Astra, contractul urmand sa expire la finele lunii aprilie.

Tarom Tarom
Sursa imagine: emaramures.ro.jpg

Potrivit anuntului de participare publicat pe site-ul Tarom, noua politia va fi incheiata pentru intervalul 1 mai 2011-30 aprilie 2012 si va include servicii de asigurare CASCO pentru aeronave civile si piese de schimb (inclusiv asigurare de reducere a fransizei CASCO deductibile la aeronave si motoare de schimb) si de asigurare de raspundere fata de pasageri, bagaje, marfa, posta si terti. Ofertele au fost deschise luni. Dupa nivelul primelor subscrise in 2010, Astra este cel mai mare asigurator local, deruland afaceri de 1,11 miliarde de lei. Omniasig nu a anuntat rezultatele pentru anul precedent, precizeaza Mediafax.

In prezent, flota Tarom este asigurata de Astra, compania incasand pentru aceasta polita o prima intre 3 si 4 milioane de dolari. Suma asigurata de Astra se ridica la 522,5 milioane de dolari pentru polita CASCO si de 750 milioane de dolari pentru partea de raspundere civila fata de terti.  Astra a mai asigurat flota Tarom si in anii 2007 si 2008, mai aminteste Mediafax. 

1.

Topul asiguratorilor din Romania in primele noua luni

Publicat in 17 noiembrie 2010 la 16:00

Primele trei companii de asigurari din topul celor care au oferit raportari ale rezultatelor au facut in primele noua luni ale anului afaceri de aproape 2,4 miliarde de lei la nivel local. Astra Asigurari, Allianz Tiriac si Omniasig se afla pe podium in functie de cele mai mari volume de prime subscrise in perioada ianuarie-septembrie.

2.

Ce planuri are FMI in legatura cu TAROM-ul

Publicat in 03 februarie 2011 la 00:08

Fondul Monetar International a solicitat Guvernului sa includa pe lista societatilor pentru care vor fi scoase la vanzare pachete minoritare de actiuni si compania Tarom, obligatie care va fi introdusa in viitorul acord incheiat cu institutia financiara, relateaza Mediafax.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.