Reteaua Corect

Afacerile Leo Burnett au crescut anul trecut cu 14%

Scris de A E in 12 iulie 2010 la 15:00, in Companii. 250 vizualizari Intra in discutie Taguriafaceri, ileo, leo burnett, starcom shortlinkhttp://crct.ro/n4Ap

Grupul de comunicare Leo Burnett a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 262 mil. lei (62 mil. euro), in crestere cu 14% fata de anul anterior, potrivit informatiilor anuntate de companie. Cea mai mare crestere ca procent a cifrei de afaceri a inregistrat-o, pentru al doilea an consecutiv, iLeo, cu o crestere de 43%.

Din punct de vedere valoric, cea mai importanta crestere apartine, din nou, lui Starcom MediaVest Group, care a finalizat anul 2009 cu o cifra de afaceri de 170 mil. lei, fata de 152 mil. lei anul anterior.

„Anul trecut am fost in pozitia fireasca (unii ar spune norocoasa) sa crestem. Am crescut in cifra de afaceri si in profitabilitate cu fiecare companie din grup si asta prin consolidarea mai multor branduri de la clientii traditionali, precum si altor servicii pe care le oferim tuturor clientilor nostri. Mai mult decat atat, performantele financiare sunt dublate de reconfirmari ale standardului creativ si strategic pentru fiecare companie din grup.”, a declarat Stefan Iordache – COO Leo Burnett Group.

In ceea ce priveste conturile castigate, in 2009 agentiile din grupul Leo Burnett au ajuns la un total de 64 de clienti si 151 de branduri in portofoliu. Printre clientii castigati anul trecut de grupul Leo Burnett, se numara: Adevarul Holding (media), Groupama (creatie), GE Money (media), Gusto (PR), Fiat (creatie), Bergenbier SA (full service), Hochland (PR), Rosia Montana (full service), Zapp (interactive).

Din grupul Leo Burnett fac parte agentia de publicitate Leo Burnett & Target, compania de media Starcom MediaVest, agentia de consultanta in relatii publice The Practice, agentia de marketing interactiv iLeo, shopul de idei 23 Communication Ideas si Tru Media Research - prima companie specializata in masurarea audientei in-store si indoor din Romania.

 

A.E.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.